Ο Χάμες Ροντρίγκες και η Ελλάδα – Το σενάριο για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και η πραγματικότητα (Vids)

Ο Χάμες Ροντρίγκες και η Ελλάδα – Το σενάριο για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και η πραγματικότητα (Vids)

Ισπανικό δημοσίευμα άναψε… φωτιές – Τι αναφέρουν στο εξωτερικό για τον Κολομβιανό σούπερ σταρ και τις ελληνικές ομάδες, αλλά και ποια είναι η πραγματικότητα.

Τρόπο για να φύγει από την Αλ-Ραγιάν και να επιστρέψει στην Ευρώπη ψάχνει ο Χάμες Ροντρίγκες, με την ισπανική ιστοσελίδα «eltiempo» να γράφει για τον Κολομβιανό και να βάζει στο… παιχνίδι για την απόκτησή του ακόμα και ομάδες από την Ελλάδα!

Ο 31χρονος έχει συμβόλαιο με την Αλ-Ραγιάν μέχρι το καλοκαίρι του 2024, αλλά δεν είναι ευχαριστημένος στο Κατάρ και θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη, όπου στο παρελθόν αγωνίστηκε με τις φανέλες των Πόρτο, Μονακό, Μπάγερν, Ρεάλ Μαδρίτης και Εβερτον.

Διαβάστε επίσης: Γιατί ο Μαρσέλο είναι τιμωρημένος για την 4η αγωνιστική της Super League

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ισπανοί, ο Χάμες Ροντρίγκες ψάχνεται μέσω του ατζέντη του, Ζορζέ Μέντες, για να επιστρέψει στην Ευρώπη, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει ομάδα στην Γηραιά Ηπειρο.

Το προηγούμενο διάστημα το όνομά του «έπαιξε» δυνατά τόσο για την Βαλένθια όσο και για την Πόρτο, αλλά δεν προχώρησαν οι διαπραγματεύσεις με τις δύο ομάδες και παραμένει στο Κατάρ και την Αλ-Ραγιάν, με την οποία έχει αγωνιστεί σε 15 αναμετρήσεις, έχοντας 5 γκολ και 7 ασίστ σε 1.143 λεπτά.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «eltiempo», ανάμεσα στις επιλογές του Κολομβιανού σούπερ σταρ βρίσκεται το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς είναι μια από τις ευρωπαϊκές αγορές που παραμένουν ανοιχτές, όσον αφορά στις μεταγραφές.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η αγορά της χώρας μας είναι ανοιχτή μέχρι τις 15 Σεπτέμβρη, με τους Ισπανούς μάλιστα να τονίζουν ότι ο Χάμες Ροντρίγκες βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Οι Ιβηρες επισημαίνουν ότι οι μοναδικοί σύλλογοι στην Ελλάδα που θα μπορούσαν να καλύψουν τις απαιτήσεις του Χάμες είναι ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, χωρίς όμως να αναφέρεται κάτι για πρόταση ή ενδιαφέρον κάποιας ομάδας.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ο διεθνής Κολομβιανός (86 συμμ., 24 γκολ), ο οποίος στην καριέρα του έχει πραγματοποιήσει συνολικά 429 συμμετοχές έχοντας 115 γκολ και 141 ασίστ, μόνο με… θαύμα θα ερχόταν στην Ελλάδα, αφού δύσκολα θα μπορούσε κάποιος σύλλογος να καλύψει τις απαιτήσεις του.

Οι υψηλές απαιτήσεις ήταν και ο λόγος που δεν προχώρησαν οι επαφές με τις Πόρτο και Βαλένθια, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά στο εν λόγω δημοσίευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ