Ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής με 3 αγώνες

Ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής με 3 αγώνες

Τα ματς ΟΦΗ - Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός και Ιωνικός - Ατρόμητος ανοίγουν σήμερα (10/9) την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Superleague

Σήμερα Σάββατο (10/9) ξεκινά η 4η αγωνιστική της Superleague με 3 αναμετρήσεις.

Αρχικά στις 18:30 ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό, με τις δύο ομάδες να προέρχονται καλά αποτελέσματα. Οι Κρητικοί νίκησαν την προηγούμενη αγωνιστική εκτός έδρας με 1-0 τον Βόλο, ενώ οι Αγρινιώτες έφεραν ισοπαλία με 1-1 στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Οι γηπεδούχοι έχουν ως μοναδικό ερωτηματικό τη συμμετοχή του Μεγιάδη, ενώ εκτός είναι ο τιμωρημένος Λάρσον και οι τραυματίες Γιαννούλης, Τοράν, Ντουρμισάι, Τσιλιανίδης, Νέιρα.

Από την άλλη, ο Μπακάκης μπαίνει για πρώτη φορά σε αποστολή του Παναιτωλικού, ενώ ο Αναστασίου δεν υπολογίζει τους Βαρόνε, Τσιγγάρα, Μαλή.

Σε αγώνες ΟΦΗ – Παναιτωλικός στην Κρήτη, οι γηπεδούχοι έχουν 6 νίκες, 2 ματς έληξαν ισόπαλα, ενώ 2 επικρατήσεις έχουν οι φιλοξενούμενοι.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Στίφενς, Πασαλίδης, Διαμαντής, Βούρος, Μαρινάκης, Θοράρινσον, Ντιουσέ, Μεγιάδο, Μπουζούκης, Καμάου, Ντικό.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Λάρσον, Κορνέλιους, Μλάντεν, Φλόρες, Νταγκό, Ντουάρτε, Σενγκέλια, Καρέλης.

Διαιτητές

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος
Βοηθοί: Νικολαϊδης, Πάτρας
4ος Διαιτητής: Κάτοικος
VAR: Περράκης, Σπυρόπουλος

Στις 19:15 ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό, με τους δύο συλλόγους να ψάχνουν αμφότεροι την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι Ηπειρώτες ηττήθηκαν με 2-0 από την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ οι Βοιωτοί με 1-0 από τον Παναθηναϊκό.

Τα προβλήματα για τον ΠΑΣ είναι αρκετά, καθώς ο Στάικος δεν υπολογίζει στους Ριένστρα, Λώλη και Πέδρο Κόντε. Τιμωρημένος για τον Λεβαδειακό είναι ο Βινίσιους.

Συνολικά έχουν διεξαχθεί δέκα αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων και ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει επικρατήσει στις πέντε, δύο έχουν τελειώσει ισόπαλες και ο Λεβαδειακός έχει 2 νίκες.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Σούλης, Σόρια, Κιάκος, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Τζίμας, Ροσέρο, Λιάσος, Παμλίδης.

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Βήχος, Μπαχανάκ, Τζημόπουλος, Μεχία, Χαμόντ, Μπελμόντ, Βρακάς, Λούα Λούα, Δούμτσιος.

Διαιτητές

Διαιτητής: Γκάμαρης
Βοηθοί: Φωτόπουλος, Σαμοϊλης
4ος Διαιτητής: Αγγελάκης
VAR: Γκορτσίλας, Απτόσογλου

Και τέλος, στις 21:30 ο Ιωνικός θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο, με τους γηπεδούχους να θέλουν την πρώτη τους νίκη στη Superleague και τους φιλοξενούμενους να προέρχονται από το 1-1 κόντρα στον Παναιτωλικό.

Το θετικό και για τις δύο ομάδες είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η συνολική συγκομιδή των δύο ομάδων στα 28 ματς που έχουν βρεθεί αντίπαλοι σε όλες τις κατηγορίες είναι 10 νίκες ο Ιωνικός, 6 ισοπαλίες και 12 νίκες ο Ατρόμητος.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Αντούνες, Μύγας, Βαλεριάνος, Κάνιας, Μεντόσα, Άοσμαν, Φαντιγκά, Μάντζης.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ντε Μποκ, Σουάρεθ, Χατζηισαΐας, Γκονζάλες, Κουέν, Μουνίθ, Κλωναρίδης, Ροτάριου, Κάρτανσον.

Διαιτητές

Διαιτητής: Τζοβάρας
Βοηθοί: Μπούξμπαουμ, Μωυσιάδης
4ος Διαιτητής: Τζήλος
VAR: Τσολακίδης, Νικολακάκης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ