Κ-19: Νικήτρια η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Κ-19: Νικήτρια η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Η ΑΕΚ πήρε το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα υποδομών με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή μέσα στο Κορωπί.

Η ΑΕΚ ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών καθώς επικράτησε με 2-1 του Παναθηναϊκού στο Αθλητικό Κέντρο «Γ. Καλαφάτης» στο Κορωπί.

Η ομάδα του Γενναίου Καραχάλιου έφτασε στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα με ανατροπή στην έδρα της ομάδας που κατέκτησε τον τίτλο Super League Κ19 της προηγούμενης σεζόν. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με σκορ 1-1, καθώς οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με γκολ του Βολάκ στο 29′, αλλά η ΑΕΚ απάντησε πολύ γρήγορα με τον Ανδρικόπουλο στο 35′.

Διαβάστε επίσης: Τουρκία – Γαλλία 86-87: Μυθικός Γκομπέρ έστειλε σπίτι της την Τουρκία – Τώρα τιτανομαχία με Σερβία (vids)

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ ήταν συνολικά καλύτερη και έφτασε στο 2-1 στο 81o λεπτό μετά από πάσα του Αποστόλη Χριστόπουλου και σουτ του Γιαννούλη που είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή.

Παναθηναϊκός: Λίλο, Κοκκάκης, Παυλάκης, Προδρομίτης, Πιτσώτης, Λιατίφης (59′ Ποπιέλα), Κυριόπουλος, Συμεωνίδης (74′ Νικολετόπουλος), Νταμπίζας (74′ Ναλιτζής), Καλοσκάμης (82′ Λάζαρης), Βολάκης.

ΑΕΚ: Αγγελόπουλος, Σβίγκος, Βαλκάνης, Κοσίδης, Χατζηνικολάου, Μαρούτσης, Νούλας (56′ Γεωργόπουλος) Πάπα (77′ Μούτσα) Ανδρικόπουλος (56′ Γιαννούλης) Παπανικολόπουλος (46′ Κοντάκης) Κοντορουχάς (56′ Χριστόπουλος).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ