O N. Γαβαλάς στο Κανάλι Ενα για την αιμοδοσία του Ολυμπιακού (audio)

O N. Γαβαλάς στο Κανάλι Ενα για την αιμοδοσία του Ολυμπιακού (audio)

Για την εθελοντική αιμοδοσία του Ολυμπιακού, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (11/9) στον χώρο του Μουσείου στο «Γ. Καραϊσκάκης» μίλησε στο αθλητικό μαγκαζίνο του Καναλιού Ενα 90,4 ο δ/ντης Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης των «ερυθρόλευκων», Νίκος Γαβαλάς.

Το στέλεχος του πρωταθλητή Ελλάδας είπε πως κάθε χρόνο πραγματοποιούνται δύο εθελοντικές αιμοδοσίες, η μία στην μνήμη των Θυμάτων της Θύρας 7, για την τράπεζα αίματος που διατηρείται στο Νοσοκομείο «Μεταξά», υπογράμμισε πόσο σημαντική είναι αυτή η προσφορά για το κοινωνικό σύνολο κι ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν εθελοντικά στις αιμοδοσίες του Ολυμπιακού τα δύο προηγούμενα χρόνια, που υπήρχε τεράστια ανάγκη για αίμα λόγω και της έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Διαβάστε επίσης: Ενιγιάμα και Γάλλος δημοσιογράφος στο «10» για Σιντιμπέ: «Θα κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα, αν…»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Γαβαλά στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα της εκπομπής «Πινελιές στα σπορ»:

Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Κυριακή 11/9 (10:00 – 13:00) στο χώρο του Μουσείου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και για την ασφάλεια της υγείας των αιμοδοτών και για την ελαχιστοποίηση του χρόνου αναμονής, η αιμοδοσία θα γίνεται με ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210 4800985.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ