Νίκη… ηρεμίας και κορυφής θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Βόλο

Νίκη… ηρεμίας και κορυφής θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Βόλο

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα τον Βόλο στο Γ. Καραϊσκάκης (11/9, 18:30) και θέλει τη νίκη που θα του δώσει ηρεμία πριν τη Φράιμπουργκ και θα τον στείλει στην κορυφή.

Λίγες μέρες πριν το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σήμερα (11/9, 18:30) τον Βόλο για την 4η αγωνιστική της Superleague.

Μοναδικός στόχος για τους «ερυθρόλευκους» εν όψει της σημερινής αναμέτρησης η νίκη, που θα τους φέρει ηρεμία και θα τους ανεβάσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Διαβάστε επίσης: «Μάχη» αποδείξεων μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στη Λεωφόρο!

Ο Κάρλος Κορμπεράν δεν θα έχει στη διάθεση του τους Ίνμπομ Χουάνγκ, Σισέ και Αμπουμπακάρ Καμαρά, όμως επιστρέφουν στην αποστολή οι Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά και Βρσάλικο.

Από την άλλη πλευρά, οι Θεσσαλοί δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών, ενώ στην αποστολή τους βρίσκονται και οι νεοαποκτηθέντες Μπατόκιο και Οζέγκοβιτς. Ωστόσο, δεν είναι ακόμα γνωστό το αν υπολογίζεται ο Φερνάντες, ο οποίος ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Φωτιάς, με βοηθούς την Κουρουμπύλια και τον Μεϊντάνα, ενώ τέταρτος θα είναι ο Μαλούτας. Στο VAR θα βρίσκονται οι Ζαμπάλας και Μωΰσιάδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ