ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΕΚ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε σκληρά αλλά δεν μπόρεσε να περάσει το εμπόδιο της Σλάβια Πράγας στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ. Αυτό σημαίνει πως έκανε πιο νωρίς την προετοιμασία του βέβαια και ενισχύθηκε σημαντικά με παίκτες όπως οι Βέρμπιτς, Σποράρ, Τσέριν, ενώ κλείδωσε και την απόκτηση του Βραζιλιάνου Μπερνάρντ. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς επικράτησε στην πρεμιέρα (1-0) του Ιωνικού με γκολ-πέναλτι του Αϊτόρ. Καλή εμφάνιση και επαγγελματική νίκη. Ακολούθησε το 2-0 επί του ΟΦΗ, στην Κρήτη, με τους πράσινους να επιβεβαιώνουν σε ένα ακόμη ματς, πως είναι πολύ μαχητικοί και έτοιμοι να κάνουν εξαιρετικά παιχνίδια, φέτος. Τέλος, η νίκη με 1-0 επί του Λεβαδειακού, με γκολ του Τσέριν, την περασμένη εβδομάδα πιστοποίησε, πάλι, πως η ομάδα βαδίζει στον σωστό δρόμο.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Η ΑΕΚ μπορεί να μην είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει τη συμμετοχή της σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση, φέτος, όμως είναι ανανεωμένη και ενισχυμένη. Τα πήγε εξαιρετικά στην πρεμιέρα της στην Super League, την περασμένη εβδομάδα, αφού πέρασε με το νικηφόρο 3-0 από την έδρα της Λαμίας. Τα γκολ για το σύνολο του Αλμέιδα πέτυχαν οι Αραούχο και Πινέδα, με την ομάδα να έχει αρκετές καλές στιγμές. Η πρώτη φετινή συνάντηση στο γήπεδό της δεν πήγε όπως θα ήθελε. Αγωνίστηκε στη Ριζούπολη, αφού ακόμη το νέο γήπεδό της, δεν είναι έτοιμο και γνώρισε απώλεια (0-1) από τον Βόλο. Την περασμένη εβδομάδα, επέστρεψε στις νίκες απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (2-0) με τους Αμραμπάτ και Πινέδα να χρίζονται σκόρερ. Έκλεισαν οι Φαν Φέερτ (Βόλος) και Σιντιμπέ, ενώ τραυματίας για την αναμέτρηση δίνεται ο μεσοεπιθετικός Τσούμπερ.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο για τις 21:30 της Κυριακής.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming | Γιοβάνοβιτς: «Δεν είχαμε ροή στο παιχνίδι μας, ωστόσο σημασία έχει η νίκη»

Χάρη στο παρθενικό γκολ του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς με το τριφύλλι, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακόυ στη Λεωφόρο και έκανε το 3Χ3 στο πρωτάλημα, με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην μένει ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, τονίζοντας ωστόσο πως αυτό που έχει σημασία είναι η νίκη και οι τρείς βαθμοί.

Έχω πει και το πιστεύω, ότι κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, ιδιαίτερα όταν είσαι σε ρόλο φαβορί και εξαρτώνται όλα από σένα. Προηγηθήκαμε, ξεκινήσαμε ιδανικά με γκολ πολύ νωρίς, αλλά δεν καταφέραμε να έχουμε ροή στο παιχνίδι, να είμαστε επιβλητικοί στο γήπεδο με την μπάλα στα πόδια», ανέφερε αρχικά στην Cosmote TV και πρόσθεσε:

«Ο Λεβαδειακός ήταν πιο φρέσκος από εμάς στην πίεση και με την μπάλα στα πόδια. Ήμασταν σε ένα παιχνίδι που ήταν στα όρια. Δεν μας δημιούργησαν ιδιαίτερους κινδύνους, αλλά ούτε εμείς δημιουργήσαμε κάτι περισσότερο. Σε αυτό το μοτίβο πήγαν και τα δύο ημίχρονα».

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Όσο για τη σημασία που έχει το θετικό σερί που έχει κάνει το «τριφύλλι», ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, τόνισε: «Ήταν σημαντικό ότι κερδίσαμε τα τρία πρώτα παιχνίδια. Ειδικά σήμερα ήταν σημαντικό ματς γιατί προερχόμαστε από δύο νίκες. Κάποιος θα περίμενε ότι θα ήταν ευκολότερο απέναντι στον Λεβαδειακό, που μόλις ανέβηκε στην κατηγορία, αλλά απέδειξε ότι αν δεν είμαστε σε καλή απόδοση και οι άλλοι είναι, τα πράγματα είναι δύσκολα. Το θετικό είναι ότι κερδίσαμε, φυσικά. Οι παίκτες προσπάθησαν. Δεν έκαναν το παιχνίδι που θα μπορούσαν, αλλά σημασία έχει η νίκη στο σημερινό παιχνίδι».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας
ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ