Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Βόλο (pic)

Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Βόλο (pic)

Οι επιλογές του Κάρλος Κορμπεράν για το σημερινό παιχνίδι με τον Βόλο (18:30).

Με πολλές αλλαγές, σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι με τη Ναντ στη Γαλλία για το Europa League, παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Κάρλος Κορμπεράν στη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο (18:30), για την 4η αγωνιστική της Super League.

Ο Ισπανός τεχνικός «φρεσκάρει» την 11άδα των Πειραιωτών, χρησιμοποιώντας από την αρχή τους Βρσάλικο, Σωκράτη, Μπα, Εμβιλά, Μπόουλερ και Βαλμπουενά.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη ομαδική προπόνηση του Μαρσέλο – Σε τι κατάσταση είναι, πότε μπαίνει

Συγκεκριμένα, ο Ιβηρας προπονητής παρατάσσει τον Ολυμπιακό με 4-2-3-1, έχοντας τον Βατσλίκ μπροστά από την εστία και τους Βρσάλικο, Σωκράτη, Μπα και Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα. Οι Κούντε και Εμβιλά θα είναι οι δύο στα χαφ, με τους Μπόουλερ, Βαλμπουενά και Μασούρα πίσω από τον Ουί-Τζο Χουάνγκ.

Η 11άδα: Βατσλίκ, Βρσάλικο, Σωκράτης, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Κούντε, Εμβιλά, Μπόουλερ, Βαλμπουενά, Μασούρας και Ουί-Τζο Χουάνγκ.

Ο Βρσάλικο επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του και παίρνει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού, ενώ ο Μπόουλερ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ως βασικός. Ο Βρετανός έκανε το ντεμπούτο το παιχνίδι τη Ναντ, μπαίνοντας ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος.

Οι Ερυθρόλευκοι, οι οποίοι την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησαν εντός έδρας του Ιωνικού με 3-1, θέλουν τη νίκη για να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας. Υπενθυμίζουμε ότι ακολουθεί το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Φράιμπουργκ για το Europa League, με τον Ολυμπιακό να παίζει πλέον συνεχώς σε Ελλάδα και Ευρώπη, όντας η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ