Αποκάλυψη: Συζητήσεις για επιστροφή Κασάμι στον Ολυμπιακό – Στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ο Ελβετός

Αποκάλυψη: Συζητήσεις για επιστροφή Κασάμι στον Ολυμπιακό – Στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ο Ελβετός

Ο Παϊτίμ Κασάμι βρέθηκε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και σύμφωνα με πληροφορίες, προχωρούν οι συζητήσεις για επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση (τουλάχιστον) ενός μέσου, για να ενισχύσει το ρόστερ του. Την ίδια στιγμή, ο Παϊτίμ Κασάμι βρίσκεται στην Ελλάδα. Για την ακρίβεια, δεν είναι απλά στην Ελλάδα. Βρέθηκε στο… Γεώργιος Καραϊσκάκης. Με σκοπό να παρακολουθήσει τον αγώνα των Πειραιωτών με τον Βόλο. Αλλά όχι μόνο για αυτό. Καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, Ολυμπιακός και Κασάμι έχουν ξεκινήσει επαφές εδώ και λίγες ημέρες. Και η άφιξη του 30χρονου (02/06/1992) Ελβετού μέσου στο Φάληρο, δείχνει ότι οι συζητήσεις αυτές, δεν γίνονται σε φιλολογικό, αλλά σε ουσιαστικό επίπεδο.

Η σχέση λατρείας του Κασάμι με τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα δεν είναι άγνωστη. Τόσο πέρυσι όσο και πρόπερσι, λίγο έλειψε ο Ελβετός να επιστρέψει. Ωστόσο, η επιστροφή δεν τελεσφόρησε για διάφορους λόγους, παρότι, ειδικά το καλοκαίρι του 2021, οι δύο πλευρές έφτασαν μια ανάσα. Ο δυναμικός μέσος αποχώρησε από τη Βασιλεία αυτό το καλοκαίρι ολοκληρώνοντας μια φοβερή διετία, στην οποία «έγραψε» συνολικά 79 συμμετοχές, 19 γκολ και 9 ασίστ, αγωνιζόμενος κατά βάση, είτε ως καθαρός αμυντικός μέσος είτε στην κανονική του θέση, στο «8».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Και δεύτερος Σισέ στο Ρέντη – Ξεκίνησε ήδη προπονήσεις Ηρθε και έπιασε δουλειά

Από το 2017, όταν και αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, ο Κασάμι επέστρεψε στην Ελβετία. Μάλιστα, πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις στην πατρίδα του και με τη φανέλα της Σιόν, με την οποία είχε 104 αγώνες, 32 γκολ και 16 ασίστ. Ο κορυφαίος μέσος του πρωταθλήματος Ελβετίας για τη σεζόν 2020-21 έχει φορέσει 66 φορές τη φανέλα του Ολυμπιακού, μετρώντας 9 γκολ και 9 ασίστ και κερδίζοντας δύο Πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο.

Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη έναν κεντρικό χαφ με την ευχέρεια που έχει ο Κασάμι στο γκολ, το μέγεθός του, τη δύναμή του, την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση, αλλά και την προσωπικότητά του. Επίσης, είναι σαφές ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που ουσιαστικά δεν χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί. Ξέρει τα κατατόπια, ξέρει το βάρος της πίεσης, ξέρει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Αυτό που μένει να φανεί πλέον είναι εάν οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε συμφωνία. Οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με τον Κασάμι βρίσκονται σε εξέλιξη και όλα δείχνουν ότι τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Με τον Ελβετό μέσο να δείχνει με την άφιξή του πως θέλει να γυρίσει στην ομάδα του Πειραιά. Κάτι που πλέον φαντάζει πιο πιθανό από ποτέ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ