Τα 20 λεπτά ποδόσφαιρο κόντρα στο αντι-ποδόσφαιρο και ο Φωτιάς με το «σύνδρομο Καραντώνη»

Τα 20 λεπτά ποδόσφαιρο κόντρα στο αντι-ποδόσφαιρο και ο Φωτιάς με το «σύνδρομο Καραντώνη»

Εντονη δυσαρέσκεια στον Ολυμπιακό για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Βόλο – Τα έδωσαν όλα οι Πειραιώτες για την ανατροπή, αλλά ο Φωτιάς είχε διαφορετική άποψη.

«Πολιορκία». Σωρεία χαμένων ευκαιριών, δοκάρια και μια διαιτησία αντάξιας της «εξυγίανσης». Ο Ολυμπιακός τα έδωσε όλα στο τελευταίο 20άλεπτο της αναμέτρησης με τον Βόλο (1-1) για να γυρίσει τούμπα το παιχνίδι και να πάρει το τρίποντο της νίκης, αλλά δεν τον άφησαν.

Από την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, πριν καν ισοφαρίσει ο Ελ Αραμπί και το γήπεδο… γείρει προς την πλευρά του Βόλου, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να πέφτουν στον αγωνιστικό χώρο και να κάνουν καθυστερήσεις, έχοντας φυσικά την ανοχή του διαιτητή, Βασίλη Φωτιά.

Διαβάστε επίσης: Η ατάκα του Μητσοτάκη σε δημοσιογράφο για τον Μαρσέλο (vid)

Ο ρέφερι της αναμέτρησης άφησε ατιμώρητες τις καθυστερήσεις των παικτών του Βόλου, ενώ τα 7 λεπτά που έδειξε ως έξτρα χρόνο στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ελάχιστα, όταν ο καθαρός χρόνος παιχνιδιού δεν ξεπέρασε τα 15 λεπτά.

Είναι πραγματικά απορίας άξιο πώς ο τερματοφύλακας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, ολοκλήρωσε την αναμέτρηση χωρίς να έχει δεχθεί κίτρινη κάρτα, με τον πορτιέρο των Θεσσαλών να κάνει συνεχώς καθυστερήσεις.

Μόνο ο Κλέιμαν κράτησε την μπάλα πάνω από δέκα λεπτά, χωρίς φυσικά να τιμωρηθεί από τον Βασίλη Φωτιά, που έκανε ό,τι μπορούσε για να μην γυρίσει ο Ολυμπιακός το παιχνίδι, προκαλώντας όπως είναι φυσικό έντονη δυσαρέσκεια στους Ερυθρόλευκους.  Αραγε, σε ευρωπαϊκό παιχνίδι θα άφηνε ο διαιτητής να γίνουν τόσες καθυστερήσεις; Εάν ήταν ξένος διαιτητής, θα άφηνε τους παίκτες του Βόλου ατιμώρητους; Ο Φωτιάς έκανε τα πάντα για να βοηθήσει τον Βόλο να κάνει καθυστερήσεις και να σπάσει τον ρυθμό του Ολυμπιακού και του παιχνιδιού.

Μια διαιτησία, που προκάλεσε πολλά παράπονα στους Πειραιώτες, με αποκορύφωμα τη φάση του 90+6’, όταν ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ ανετράπη μέσα στην περιοχή του Βόλου, με τον Φωτιά, όμως, να αφήνει το παιχνίδι να εξελιχθεί. Μια φάση στην οποία σταμάτησαν όλοι, θεωρώντας ότι υπάρχει πέναλτι. Ακόμα και οι ποδοσφαιριστές του Βόλου, με την μπάλα να φτάνει στον Ντε Λα Φουέντε και τον Αμερικανό να χάνει τεράστια ευκαιρία για το 2-1.

Μέχρι και οι φιλοξενούμενοι θεώρησαν ότι υπάρχει ανατροπή και σταμάτησαν να παίζουν. Όχι όμως ο Φωτιάς, που εάν έδινε πέναλτι ήξερε ότι θα γίνει Καραντώνης. Ο διαιτητής της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ο οποίος καρατομήθηκε. Με την ΕΠΟ να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους τους διαιτητές που θα σφυρίξουν ματς της ομάδας του μεγάλου λιμανιού…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ