Μπράτσος: «Κάναμε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο»

Μπράτσος: «Κάναμε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο»

Ευχαριστημένος για την εικόνα του Βόλου κυρίως στο πρώτο ημίχρονο εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Κώστας Μπράτσος

Ο Βόλος απέσπασε ισοπαλία στο Καραϊσκάκη με 1-1 από τον Ολυμπιακό και ο προπονητής της ομάδας των Θεσσαλών μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη.

Φάνηκε πολύ χαρούμενος από την ομάδα του κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να συνεχίσει με ταπεινότητα.

Διαβάστε επίσης: Και δεύτερος Σισέ στο Ρέντη – Ξεκίνησε ήδη προπονήσεις Ηρθε και έπιασε δουλειά

Αναλυτικά είπε:

«Τα παιδιά παίζουν μέσα αλλά η δική μας η ένταση δεν περιγράφεται. Είχαμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, όπου εκεί επενδύσαμε στο ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε παραπάνω χώρους.

Δεν μπορούμε όπως να μην πούμε πως παίζαμε με έναν μεγάλο αντίπαλο με μεγάλο βάθος. Όμως μας δυσαρεστεί το γκολ που δεχτήκαμε γιατί φτάνοντας εδώ θεωρούμε μπορούσαμε να πάρουμε και κάτι παραπάνω. Θα πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να συνεχίσουμε»

Για τον Οζέντοβιτς: «Εφόσον σκόραρε ο Οζέγκοβιτς τι άλλο να ζητήσεις. Ήρθε μέσα στην εβδομάδα στην ομάδα και έπαιξε βασικός. Χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί αλλά το γκολ που πέτυχε είναι ένα θετικό πρόσημο για τη συνέχεια»

Για τη νίκη με ΑΕΚ και ισοπαλία με Ολυμπιακό: «Αν μείνουμε ταπεινοί και πατάμε στο έδαφος, κανείς δεν μας απαγορεύει να κοιτάμε ακόμα πιο ψηλά»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ