Παρέμβαση Παρασκευόπουλου για τη δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο!

Παρέμβαση Παρασκευόπουλου για τη δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο!

Ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος προχώρησε σε απροκάλυπτη παρέμβαση στην Δικαιοσύνη στο χώρο του ποδοσφαίρου, κατηγορώντας την ΑΕΚ για μεθόδευση εξουδετέρωσης του Δημήτρη Σκουτέρη.

Ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος προχώρησε με δήλωση του σε απροκάλυπτη παρέμβαση υπέρ του ΠΑΟΚ, στην υπόθεση που αφορά το αίτημα της ΑΕΚ για εξαίρεση του δικαστή Δημήτρη Σκουτέρη. Το αίτημα της Ένωσης απορρίφθηκε χθες ωστόσο προκαλεί ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση, η δήλωση που έκανε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του Σύριζα.

Ο Νίκος Παρασκευόπουλος ενήργησε σαν νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ κάνοντας λόγο για μεθόδευση εξουδετέρωσης του προέδρου της επιτροπής εφέσεων από την πλευρά της ΑΕΚ. Και σα να μην έφτανε αυτό, ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, χαρακτήρισε «ευπρεπές» το σχόλιο της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Αν μη τι άλλο δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κάποιος πως τα όσα υποστήριξε σήμερα το πρώην κυβερνητικό στέλεχος, θα μπορούσαν να τα έχουν πει οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια εκδίκασης της υπόθεσης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος:

«Ο δικαστής εκπληρώνει την αποστολή του, ενεργώντας ως αμερόληπτος τρίτος. Ένα κλασικό τέχνασμα των διαδίκων είναι να προσπαθούν να τον εμπλέξουν στην διαμάχη ως «φίλο», «αντίπαλο» κτλ. και έτσι να τον εξουδετερώσουν. Αυτή την εξουδετέρωση επιχειρεί προφανώς να μεθοδεύσει το αίτημα εξαίρεσης κατά του αθλητικού δικαστή Δ. Σκουτέρη που κατέθεσε η ΑΕΚ. Ευτυχώς το άμεσο σχόλιο του ΠΑΟΚ ήταν ευπρεπές. Βασικό όμως είναι η κακή αρχή να μην έχει συνέχεια: Οι διάδικοι, εμπλεκόμενοι κλπ να σέβονται την δικαιοσύνη και να μην την καταγγέλλουν σε κάθε βήμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ