Βράνιες : «Ο τίτλος είναι ήδη δικός μας»

Βράνιες : «Ο τίτλος είναι ήδη δικός μας»

Σε δηλώσεις του σε σερβική ιστοσελίδα, ο Όγκνιεν Βράνιες ξεκαθάρισε ότι υπόθεση πρωτάθλημα έχει τελειώσει για την ΑΕΚ.

Ο Όγκνιεν Βράνιες παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Σερβίας και τόνισε ότι η ΑΕΚ έχει κατακτήσει ήδη το φετινό πρωτάθλημα. Ακόμη, ο Βόσνιος στόπερ της Ένωσης ξεκαθάρισε ότι δεν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την κιτρινόμαυρη διοίκηση για ανανέωση του συμβολαίου του, καθώς η προσοχή έχει στραφεί στη μάχη για το νταμπλ.

Τέλος, μίλησε για τον συμπατριώτη του, Έντιν Τζέκο σχετικά το γκολ του στη ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα και την πρόκριση της Ρόμα στους ημιτελικούς του Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Blic:

Για το μέλλον του: «Έμαθα από τα ΜΜΕ ότι βρίσκομαι σε διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο. Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια. Δεν λέω ότι δεν θα ανανεώσω ή ότι δεν θέλω να παραμείνω στην Αθήνα, αλλά τώρα έχουμε στρέψει την προσοχή μας στη μάχη για τους τίτλους».

Για τη συνέχεια στη σεζόν: «Θα μείνω εκτός για δύο εβδομάδες τουλάχιστον. Αυτή τη στιγμή κάνω αποθεραπεία και πιστεύω πως θα είμαι έτοιμος για τα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος και για τον τελικό του Κυπέλλου, στον οποίο πιστεύω ότι θα προκριθούμε παρά την ήττα με 2-1 από την ΑΕΛ στο πρώτο παιχνίδι. Στόχος μας είναι το νταμπλ και να αποδείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Το πρωτάθλημα ουσιαστικά έχει τελειώσει, γιατί η απόφαση να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον ΠΑΟΚ και το ντέρμπι να πάει σε εμάς, μας κάνει να έχουμε οκτώ βαθμούς διαφορά. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να το χάσουμε στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Νομίζω πως ο τίτλος είναι ήδη δικός μας και τώρα σκεφτόμαστε περισσότερο το Κύπελλο».

Για το γκολ του Έντιν Τζέκο και την πρόκριση της Ρόμα στα ημιτελικά: «Ο Τζέκο ήταν εξαιρετικός. Κυρίως γι’ αυτόν η Ρόμα κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη. Του έδωσα συγχαρητήρια και του είπα ότι θα μπορούσαν να σκοράρουν έξι ή επτά τέρματα εις βάρος της Μπαρτσελόνα γιατί δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ