Σβαμπ: «Έχω εμπειρία στη θέση του τερματοφύλακα»

Σβαμπ: «Έχω εμπειρία στη θέση του τερματοφύλακα»

Ο Κλάους Σβαμπ χρειάστηκε να παίξει ακόμη και τερματοφύλακας στο φινάλε της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Λαμία με τον ίδιο να τονίζει πως η συγκεκριμένη θέση δεν του είναι άγνωστη.

Ο Κλάους Σβαμπ χρειάστηκε να παίξει ως τερματοφύλακας στην νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας, ύστερα από τον τραυματισμό του Κοτάρσκι, με τον ίδιο να δηλώνει πάντως πως έχει εμπειρία από την θέση.

Διαβάστε επίσης: «Ένα βήμα από τον Ολυμπιακό ο Κασάμι» (pic)

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως και τα άλλα. Όσο για τον Ντομινίκ ευχόμαστε όλοι να είναι καλά και να έχει γρήγορη αναρρώσει.

Έχω εμπειρία στη θέση του τερματοφύλακα, γιατί σαν παιδί έπαιζα σε αυτή τη θέση, αλλά δεν χρειάστηκε για πολύ ήταν μόνο 30 δευτερόλεπτα. Μετά τον τραυματισμό είχα χρόνο να μιλήσω με τον Ζίβκοβιτς και με τον προπονητή.

Δεν είμαι νέος στην ομάδα και ξέρω να διαχειρίζομαι τέτοιες καταστάσεις. Η αλήθεια είναι πως συμφωνώ με τον κόουτς, γιατί παίρνουμε τα αποτελέσματα. Θα πρέπει να αρχίσουμε να τελειώνουμε να παιχνίδια νωρίτερα. Ήταν δύσκολα τα παιχνίδια που δώσαμε και θα ακολουθήσουν κι άλλα. Υπάρχει ανταγωνισμός και όλοι παλεύουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ