ΠΑΟΚ: Ξανά στο προσκήνιο ο Φάμπιο Μαρτίνς

ΠΑΟΚ: Ξανά στο προσκήνιο ο Φάμπιο Μαρτίνς

Η περίπτωση του Πορτογάλου εξτρέμ, Φάμπιο Μάρτινς, που απασχόλησε τον ΠΑΟΚ στις αρχές της μεταγραφικής περιόδου, επανέρχεται στο προσκήνιο.

Ο φάκελος του Φάμπιο Μάρτινς ανοίγει ξανά για τον ΠΑΟΚ! Ο Ζοσέ Μπότο είχε ασχοληθεί με την περίπτωση του Πορτογάλου εξτρέμ και τον Ιούνιο, καθώς ο παίκτης είχε εκφράσει τάσεις φυγής από την Αλ Γουάντα.

Ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν από την στιγμή που η ομάδα άλλαξε προπονητή και προσέλαβε τον Πορτογάλο Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος είναι ποδοσφαιρικός του πατέρας, όπως είχε πει και ο ίδιος ο παίκτης σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Διαβάστε επίσης: «Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση στον Τζόναθαν Οσόριο του Τορόντο» (pic)

Τα δεδομένα άλλαξαν ξανά όμως, αφού από την πλευρά του Φάμπιο Μάρτινς έχουν σταλεί εκ νέου μηνύματα αποχώρησης. Κάτι το οποίο ενεργοποίησε άμεσα τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι θέλουν να δουν ποια τα περιθώρια που υπάρχουν για να κινηθούν για την περίπτωσή του.

Με τη συγκεκριμένη υπόθεση ασχολείται ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου του βορρά και μάλιστα αρκετά έντονα τις τελευταίες ώρες, έχοντας ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας τόσο με την πλευρά του ποδοσφαιριστή όσο και με την ομάδα στην οποία ανήκει.

Ο Φάμπιο Μάρτινς δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα πέρα από την πατρίδα του. Πάσος Φερέιρα, Τσάβες, Μπράγκα και Φαμαλικάο είναι οι ομάδες από τη Liga Nos που έχει παίξει ο 29χρονος αριστερός εξτρέμ, ενώ τον Σεπτέμβριο η ομάδα από την Σαουδική Αραβία τον αγόρασε από την Μπράγκα έναντι 3 εκατ. ευρώ.

Την περασμένη σεζόν κατέγραψε 29 συμμετοχές, μετρώντας 9 γκολ και 3 ασίστ, ενώ φέτος έχει αγωνιστεί σε δύο αναμετρήσεις με τους Άραβες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ