Η ΑΕΚ «βλέπει» προβοκάτσια Αυγενάκη ενόψει «Opap Arena»

Η ΑΕΚ «βλέπει» προβοκάτσια Αυγενάκη ενόψει «Opap Arena»

Η απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, που εξόργισε την ΑΕΚ.

Με ανακοίνωσή του ο Παναιτωλικός ενημέρωσε πως δεν πρόκειται να διατεθούν εισιτήρια σε οπαδούς της ΑΕΚ για την αναμέτρηση των δύο ομάδων το Σάββατο (17/9, 20:00) και στη συνέχεια η Ένωση κάλεσε τον κόσμο της να μην πάει στο Αγρίνιο ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος επεισοδίων.

Μετά από αυτό το ματς, η ΑΕΚ επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια καθώς θα υποδεχτεί τον Ιωνικό στην «Opap Arena» για την έκτη αγωνιστική της Super League και οι «κιτρινόμαυροι» παίρνουν τα μέτρα τους ενόψει αυτή της ιστορικής ημέρας. Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Ένωσης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, γνωστοποίησε την απόφασή του για απαγόρευση μόνο οργανωμένης μετακίνησης των οπαδών, επιτρέποντας τη μεμονωμένη. Κάτι που εξόργισε τους ανθρώπους της ΑΕΚ η οποία κάνει λόγο για προβοκάτσια.

Διαβάστε επίσης: El Diez: Ένας «Θεός» της μπάλας στον Ολυμπιακό (Vids)

«Ενώ υπάρχει ανακοίνωση του Παναιτωλικού πως δε θα υπάρχουν εισιτήρια ούτε θύρα για φιλοξενούμενους, ενώ υπάρχει ανακοίνωση δική μας στην οποία κάνουμε έκκληση στους φιλάθλους μας να μη πάνε στο Αγρίνιο, έρχεται ο Αυγενάκης πριν λίγο κι ανακοινώνει απόφαση για απαγόρευση μόνο οργανωμένης μετακίνησης. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρει μάλιστα πως υπήρξε εισήγηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας για απαγόρευση και οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης. Παρόλα αυτά αυτός απαγορεύει μόνο την οργανωμένη», αναφέρει αρχικά η ΑΕΚ και συνεχίζει λέγοντας πως: «με λίγα λόγια ο κύριος Αυγενάκης σε μια άνευ προηγουμένου προβοκατόρικη κίνηση, ενώ ξέρει πως δεν υπάρχουν εισιτήρια για φιλοξενούμενους, ξέρει πως δεν υπάρχει θύρα για φιλοξενούμενους, ξέρει τη δική μας ανακοίνωση προς τους φιλάθλους μας, παρόλα αυτά επιτρέπει τη μεμονωμένη μετακίνηση! Τι άλλο μπορεί να προσδοκά από αυτό, εκτός από τη δημιουργία επεισοδίων, αφού επιτρέπει να πάνε μεμονωμένα οπαδοί μας ενώ δεν θα βρουν εισιτήρια, ούτε κερκίδα για να μπουν».

Τέλος η ΑΕΚ απευθύνει νέα έκκληση στους οπαδούς της να μην μεταβούν στο Αγρίνιο. «Καλούμε και πάλι τους φιλάθλους μας αφού αναλογιστούν κι από αυτή την εξόφθαλμη προβοκάτσια τι ακριβώς σχεδιάζεται κατά της ΑΕΚ, να μην μετακινηθούν στο Αγρίνιο το Σάββατο», συμπληρώνει η Ένωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ