«Ο Ελαμπντελαουί έχει απορρίψει πρόταση της ΑΕΚ»

«Ο Ελαμπντελαουί έχει απορρίψει πρόταση της ΑΕΚ»

Ρεπορτάζ από τη Νορβηγία αναφέρει πως ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δέχτηκε κρούση από την ΑΕΚ, την οποία και απέρριψε.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά την αποχώρησή του από τη Γαλατάσαραϊ, με τον Νορβηγό πρώην μπακ του Ολυμπιακού να μιλάει σε μέσο της πατρίδας του και να αναφέρει πως μεταξύ των προτάσεων που απέρριψε από ομάδες ήταν και της ΑΕΚ.

«Δεν είμαι σε σημείο της καριέρας, που να μην θέλω να παίξω. Ενημέρωσα τον μάνατζέρ μου για αυτό και το συμβόλαιό μου με τη Γαλατάσαραϊ έχει λυθεί», ανέφερε στην αρχή.

Όσον αφορά για το αν ανησυχεί πως θα μείνει χωρίς ομάδα:

Διαβάστε επίσης: Οι 10 στιγμές που «σημάδεψαν» τον «μάγο» Χάμες (vids, pics)

«Όχι στην πραγματικότητα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι έχω ήδη απορρίψει προτάσεις τριών συλλόγων, για πλουσιοπάροχα συμβόλαια. Θα δω τι επιλογές έχω και θα αποφασίσω. Δεν αγχώνομαι».

Όπως γράφεται στο δημοσίευμα από τον δημοσιογράφο: «Ονομάτισε τις δύο από τις τρεις ομάδες στις οποίες απάντησε αρνητικά, την ΑΕΚ και την Ντιναμό Μόσχας, δίχως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες».

Ο 30χρονος μπακ μίλησε επίσης για τη θητεία του στον Ολυμπιακό:

«Έπαιξα έξι χρόνια στον Ολυμπιακό. Ήμουν και αρχηγός της ομάδας και τους οδήγησα σε αρκετούς τίτλους. Φαίνεται ότι τα πήγα καλά, αφού επέστρεψα. Ο κόσμος βλέπει ότι είμαι ο παίκτης που ήμουνα. Ξεκίνησα σε έξι ματς και νικήσαμε στα πέντε από αυτά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ