Πολύ κοντά στον Μπακαμπού ο Ολυμπιακός (vid)

Πολύ κοντά στον Μπακαμπού ο Ολυμπιακός (vid)

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της γαλλικής «La Provence», ο Ολυμπιακός βρίσκεται κόντα στην απόκτηση του Σεντρίκ Μπακαμπού από τη Μαρσέιγ.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ψάχνει μεταγραφική ενίσχυση και μετά τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις με την περίπτωση του Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί την Πέμπτη (15/9), οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να αποκτήσουν και τον Σεντρίκ Μπακαμπού από τη Μαρσέιγ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της γαλλικής «La Provence», η οποία ειδικεύεται στα θέματα της Μαρσέιγ, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη συμφωνία του για τον Μπακαμπού.

Ο 31χρονος Κονγκολέζος φορ της Μαρσέιγ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, όμως δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα στην ομάδα της Μασσαλίας και είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει.

Διαβάστε επίσης: El Diez: Ένας «Θεός» της μπάλας στον Ολυμπιακό (Vids)

Ο Μπακαμπού την περασμένη σεζόν σε 21 συμμετοχές μέτρησε 4 γκολ και 1 ασίστ, ενώ έχει αγωνιστεί 40 φορές με την Εθνική ομάδα της της Δημοκρατίας του Κονγκό.

Ο 31χρονος Κονγκολέζος αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Σοσό και πέρα από την γαλλική ομάδα έπαιξε στην Μπούρσασπορ και εκτοξεύτηκε την τριετία 2015-2018 με τη Βιγιαρεάλ έχοντας 47 γκολ σε 105 εμφανίσεις.

Τον Ιανουάριο του 2018 πωλήθηκε για 40 εκατ. ευρώ στην κινεζική Γκουοάν, με την οποία πραγματοποίησε 87 εμφανίσεις έχοντας 58 γκολ και 23 ασίστ. Τον Ιανουάριο του 2022 επέστρεψε στη Γαλλία για λογαριασμό της Μαρσέιγ και στο δεύτερο μισό της σεζόν είχε 4 γκολ σε 21 εμφανίσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ