Δεν «ψήνεται» για μεταγραφή ο Σαββίδης

Δεν «ψήνεται» για μεταγραφή ο Σαββίδης

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν τον Ιβάν Σαββίδη για τον Φάμπιο Μαρτίνς, όμως φαίνεται πως δύσκολα ο Δικέφαλος του βορρά θα πραγματοποιήσει κάποια κίνηση την τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ακούγεται έντονα για την απόκτηση του Φάμπιο Μαρτίνς, όμως ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος πέφτει στον Ιβάν Σαββίδη. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου του βορρά είναι αυτός που θα αποφασίσει αν θα κινηθεί η ομάδα του για άλλον ποδοσφαιριστή στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεδομένα θα ήθελε τον Μαρτίνς στην ομάδα, όμως ο Σαββίδης δεν φαίνεται να «ψήνεται» ιδιαίτερα να προχωρήσει σε άλλη προσθήκη.

Ο ΠΑΟΚ ίσως κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια για τον Μαρτίνς, αλλά τα πάντα είναι στο χέρι του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, αφού πρόκειται για μια αρκετά δύσκολη περίπτωση.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός μπορεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Αλ Γουάντα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, αλλά αξιώνει συμβόλαιο ύψους 1 εκατ. ευρώ για να υπογράψει στον Δικέφαλο του Βορρά.

Με τα τωρινά δεδομένα, ο ΠΑΟΚ δεν θα προχωρήσει σε μεταγραφή μέχρι το τέλος της ημερας, όμως δεν αποκλείεται να κοιτάξει περιπτώσεις παικτών για τη μεσοεπιθετική γραμμή και πίσω από τον επιθετικό από την αγορά των ελεύθερων, που είναι ανοιχτή μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ