Φτάνει ο Μπακαμπού στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό – Η ώρα άφιξης

Φτάνει ο Μπακαμπού στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό – Η ώρα άφιξης

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού έρχεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Πότε είναι προγραμματισμένη η άφιξη του...

O Ολυμπιακός είναι μια ανάσα από την ολοκλήρωση ακόμη μια σπουδαίας μεταγραφής. Μετά την απόκτηση του Μαρσέλο, αλλά και τη συμφωνία με τον Χάμες Ροντρίγκες, οι ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει σε όλα και για τη μεταγραφή του Σεντρίκ Μπακαμπού.

Όπως διαβάσατε χθες από to10.gr, tο μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γαλλο-κονγκολέζου επιθετικού, είναι η άφιξή του στην Ελλάδα, η οποία έχει προγραμματιστεί για σήμερα.

Ο έμπειρος στράικερ της Μαρσέιγ αναμένεται να προσγειωθεί στις 12.20 περίπου το μεσημέρι στο Ελευθέριος Βενιζέλος, προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά τη μετακίνηση του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Μπακαμπού θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Ο 31χρονος θα αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή από τη Μαρσέιγ και θα συνεχίσει στο λιμάνι τουλάχιστον μέχρι το 2024, με τον Ολυμπιακό να προσθέτει ακόμη έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ