Ανακοίνωσε και Σαμασέκου ο Ολυμπιακός!

Ανακοίνωσε και Σαμασέκου ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Σεντρίκ Μπακαμπού, επισημοποίησε και τη συμφωνία με τον Ντιαντιέ Σαμασέκου.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τη μια σπουδαία μεταγραφή μετά την άλλη τις τελευταίες ώρες. Μετά τη νέα «βόμβα» με τον Χάμες Ροντρίγκες και την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Σεντρίκ Μπακαμπού, οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν και την απόκτηση του Ντιαντιέ Σαμασέκου.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας που έχουν κάνει ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου συμφώνησαν χθες με τη Χόφενχαϊμ να πάρουν δανεικό τον 26χρονο αμυντικό χαφ από το Μάλι.

Ο Σαμασέκου που είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της πατρίδας του είναι ένα καθαρό αμυντικό χαφ και έρχεται στο λιμάνι να πλαισιώσει τον Γιαν Εμβιλά. Πρόκειται για έναν παίκτη που αυτή τη στιγμή έχει χρηματιστηριακή αξία 16.000.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σαμασέκου φέτος έχει πραγματοποιήσει 3 συμμετοχές με τη φανέλα της γερμανικής ομάδας, ενώ προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν, στην οποία είχε 25 συμμετοχές, με 2 γκολ και 1 ασίστ. Συνολικά στην καριέρα του, σε επίπεδο συλλόγων, έχει καταγράψει 250 συμμετοχές, με 4 γκολ και 13 ασίστ.

Δείτε την ανάρτηση του Ολυμπιακού:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ντιαντιέ Σαμασέκου από τη Χόφενχαϊμ.

Ο 26χρονος αμυντικός μέσος, γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου 1996, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην πατρίδα του, το Μάλι. Έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα το 2013, αγωνίστηκε με τη Ρεάλ Μπαμάκο. Δύο χρόνια αργότερα, το 2015 πήρε μεταγραφή στην αυστριακή Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ, από την οποία δόθηκε αμέσως δανεικός στη Λίφερινγκ, όπου αγωνίστηκε 26 φορές (είχε δύο ασίστ).

Το 2016 επέστρεψε στη Σάλτσμπουργκ, με την οποία πραγματοποίησε 134 συμμετοχές, πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε έξι ασίστ. Σε αυτό το διάστημα έπαιξε στα ημιτελικά του UEFA Europa League εναντίον της Μαρσέιγ. Το 2019 πήρε μεταγραφή στη Γερμανία και συγκεκριμένα στη Χόφενχαϊμ. Με τη φανέλα της έδωσε 86 ματς, τα 78 στη Μπουντεσλίγκα, σημείωσε δύο γκολ και έδωσε πέντε ασίστ.

Είναι 27 φορές διεθνής με το Μάλι και έχει σημειώσει ένα γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ