Χάμες Ροντρίγκες: Το «παιδί» του Κάρλο Αντσελότι (vids)

Χάμες Ροντρίγκες: Το «παιδί» του Κάρλο Αντσελότι (vids)

Ο Κάρλο Αντσελότι πίνει… νερό στο όνομα του Χάμες Ροντρίγκες – Ο Ιταλός τεχνικός συνεργάστηκε με τον Κολομβιανό σούπερ σταρ στη Ρεάλ Μαδρίτης και μετά τον πήρε μαζί του σε Μπάγερν και Εβερτον!

Μια ακόμα μεταγραφική «βόμβα» πυροδότησε ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν τον σπουδαίο Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ ντύθηκε στα ερυθρόλευκα, με τον Ολυμπιακό μετά τον Μαρσέλο να κάνει δικό του και τον Λατινοαμερικάνο μεσοεπιθετικό.

Μια μεταγραφή, που έχει προκαλέσει «σεισμό» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με όλα τα Μέσα στο εξωτερικό να γράφουν για τη μετακίνησή του 31χρονου στο μεγάλο λιμάνι.

Οι πρωταθλητές γιγαντώνονται και αποδεικνύουν περίτρανα για μια ακόμα φορά ότι έχουν ξεφύγει έτη φωτός από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες, που δεν μπορούν ούτε καν να… φανταστούν ότι μπορούν να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές όπως οι Μαρσέλο και Χάμες. Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή, που μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να πραγματοποιήσει στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: Οι 10 στιγμές που «σημάδεψαν» τον «μάγο» Χάμες (vids, pics)

Ενας από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς στον κόσμο, με κύκλο μεταγραφών που φτάνει τα 148 εκατ. ευρώ και τίτλους με κορυφαίους συλλόγους, όπως είναι οι Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου. Πρωταθλήματα, Κύπελλα, ευρωπαϊκά, με την τροπαιοθήκη του να προκαλεί… τρόμο στους αντιπάλους του και να αποδεικνύει τη μεγάλη του κλάση.

Ο Χάμες Ροντρίγκες έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως είναι ο Κάρλο Αντσελότι, με τον Ιταλό μάλιστα να τον έχει σαν… γιο του! Ο έμπειρος τεχνικός πίνει νερό στο… όνομα του Κολομβιανού σούπερ σταρ, τον οποίο γνώρισε όταν ήταν στη Ρεάλ Μαδρίτης και στη συνέχεια τον πήρε σε όλες τις ομάδες που εργάστηκε!

Ο Λατινοαμερικάνος αστέρας μετακόμισε στη Μαδρίτη το καλοκαίρι του 2014 από την Μονακό, μια μεταγραφή που κόστισε 75.000.000 € στους Ισπανούς. Εκείνη την περίοδο προπονητής στη Ρεάλ ήταν ο Κάρλο Αντσελότι, με τον Ιταλό να μένει στη Βασίλισσα μέχρι τον Μάιο του 2015.

Τον Ιούλιο του 2016 ο έμπειρος τεχνικός μετακόμισε στο Μόναχο για την Μπάγερν και ένα χρόνο αργότερα ο Ιταλός πήρε στη Γερμανία τον Χάμες Ροντρίγκες.

Οι Βαυαροί τον απέκτησαν ως δανεικό από τη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από εντολή του Κάρλο Αντσελότι, με τον Ιταλό, όμως, να αποχωρεί από την Μπάγερν Μονάχου τον Σεπτέμβριο. Ο Λατινοαμερικάνος σούπερ σταρ έμεινε στη γερμανική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2019, πραγματοποιώντας συνολικά 67 συμμετοχές, με 15 γκολ και 20 ασίστ, ενώ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και δύο Σούπερ Καπ Γερμανίας.

Μετά την επιστροφή του από το Μόναχο, έμεινε στη Ρεάλ για ένα χρόνο και τον Σεπτέμβριο του 2020 μετακόμισε στην Αγγλία για την Εβερτον, στην οποία τότε ήταν προπονητής ο Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός, μετά τη Ρεάλ και την Μπάγερν, πήρε τον Κολομβιανό και στην Εβερτον, με τους δύο άνδρες να συνεργάζονται ξανά, αυτή τη φορά στη βρετανική ομάδα.

Στο Μερσεϊσάιντ ο Χάμες έμεινε για ένα χρόνο, έχοντας 26 συμμετοχές, με 6 γκολ και 9 ασίστ, με την Εβερτον τον Σεπτέμβριο του 2021 να τον παραχωρεί στην Αλ Ραγιάν έναντι 8 εκατ. ευρώ. Τον Ιούνιο του 2021 αποχώρησε από τον πάγκο της αγγλικής ομάδας και ο Αντσελότι, με τον Ιταλό να είναι πλέον στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και τον Κολομβιανό να είναι στην Ελλάδα και να μετράει πλέον αντίστροφα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Συνολικά στην καριέρα του ο Χάμες έχει αγωνιστεί σε 429 αναμετρήσεις, σε επίπεδο συλλόγων, έχοντας 115 γκολ και 141 ασίστ, ενώ έχει επίσης 86 παιχνίδια με την εθνική ομάδα της Κολομβίας και 24 γκολ. Μια σπουδαία καριέρα, που θα συνεχιστεί στον Πειραιά, με τον Ολυμπιακό να κάνει δικό του ένα ακόμα αστέρι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ