Διέρρευσαν σχέδια του εσωτερικού της Νέας Τούμπας – Σαν το «κίτρινο τείχος» της Ντόρτμουντ η Θύρα 4 – Εντυπωσιακό βίντεο (vid)

Διέρρευσαν σχέδια του εσωτερικού της Νέας Τούμπας – Σαν το «κίτρινο τείχος» της Ντόρτμουντ η Θύρα 4 – Εντυπωσιακό βίντεο (vid)

Αποκαλύφθηκε ένα από τα τρία σχέδια του εσωτερικού της Νέας Τούμπας και επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για το μονοκόμματο πέταλο της Θύρας 4.

Ξεκινάει εντός των επόμενων ημερών από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η δημόσια διαβούλευση για τα προσχέδια που έχουν κατατεθεί από την ελληνική εταιρεία Salfo και την αγγλική Populous για τη Νέα Τούμπα.

Τα 3 σχέδια του νέου γηπέδου που θα παρουσιαστούν στον κόσμο του Δικεφάλου, είναι ταυτισμένα σε ό,τι αφορά στη χωρητικότητα, τους εσωτερικούς χώρους και τον περιβάλλοντα χώρο προκειμένου να υπάρχει ταύτιση και στο τελικό κόστος της κατασκευής. Το γήπεδο θα είναι 4 αστέρων, χωρητικότητας περίπου 35.000 θέσεων.

Διαβάστε επίσης: Η πίεση του Κορμπεράν, η (αναγκαία) ψύχωση, η κανονικότητα, οι έτοιμοι παίκτες και η βαθμοθηρία

Η βασική τους διαφορά έγκειται στο αρχιτεκτονικό κομμάτι της εξωτερικής όψης του. Μάλιστα, εδώ και μέρες έχει δημοσιευτεί ένα σχέδιο που έχει πάρει προβάδισμα, στο οποίο το σκέπαστρο έχει τη μορφή του Δικέφαλου Αετού, φέρει την κωδική ονομασία «Αετός» και κατασκευαστικά βασίζεται στο γυαλί, αλλά και σε εναλλακτικά υλικά, εάν υπάρχει τέτοια επιθυμία.

Από την ημέρα που οριστικοποιήθηκε η συμφωνία με τις Salfo και Populous, ο ΠΑΟΚ απαίτησε το νέο γήπεδο να είναι καθρέφτης της ψυχής και της ενέργεια της Τούμπας. Μάλιστα, το νέο γήπεδο θα έχει δύο διαφορετικά επίπεδα στο μεγαλύτερο κομμάτι του, όχι όμως και στη Θύρα 4. Η πρόταση κάνει λόγο για ένα υπερυψωμένο πέταλο, στο στυλ βεβαίως του γηπέδου της Ντόρτμουντ, αλλά και του νέου γηπέδου της Τότεναμ..

Μάλιστα, αυτό προκύπτει και από την πρώτη διαρροή σχεδίων από τη νέ Τούμπα. Συγκεκριμένα, στο κανάλι “Ferkoderoth Records” στο Youtube ανέβηκε (όπως αναφέρεται) το προσχέδιο της εταιρείας Populous, όπου φαίνεται το εσωτερικό της «Νέας Τούμπας». Τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με το ένα από τα τρία σχέδια του νέου γηπέδου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ