Παναθηναϊκός: Διάσειση ο Σπόραρ, θα κάνει μαγνητική

Παναθηναϊκός: Διάσειση ο Σπόραρ, θα κάνει μαγνητική

Ο Σλοβένος επιθετικός του Τριφυλλιού συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα και έχει υποστεί μια ήπια διάσειση – Θα κάνει μαγνητική μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ατυχος στάθηκε ο Αντράζ Σπόραρ στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο για την 5η αγωνιστική της Super League, καθώς ο Σλοβένος επιθετικός του Τριφυλλιού τραυματίστηκε στο 22’ όταν συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα της ηπειρώτικης ομάδας, Βασίλη Σούλη.

Διαβάστε επίσης: Ατρόμητος – Λαμία 0-0: «Χ»αλάστηκαν και οι δύο

Ο πορτιέρο του ΠΑΣ Γιάννινα αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο, ενώ ο διεθνής στράικερ του Παναθηναϊκού έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 37’, αφήνοντας τη θέση του στον Ιωαννίδη. Αμέσως το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού έπεσε πάνω στον Σπόραρ, ο οποίος έχει υποστεί μια ήπια διάσειση από το χτύπημα που δέχθηκε στο σαγόνι από τη σύγκρουση με τον Βασίλη Σούλη.

Ο Σλοβένος αυτή τη στιγμή είναι καλύτερα, ενώ το θετικό είναι δεν υπάρχει η παραμικρή απώλεια μνήμης. Ωστόσο, μετά το τέλος της αναμέτρησης θα πάει στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε μαγνητική για παν ενδεχόμενο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ