Τα διαμαντάκια του Ολυμπιακού Β που ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα και η… μονιμοποίηση Λαλά, Γιάννη Μασούρα!

Τα διαμαντάκια του Ολυμπιακού Β που ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα και η… μονιμοποίηση Λαλά, Γιάννη Μασούρα!

Ο Ολυμπιακός Β δίνει διαρκώς ποδοσφαιριστές στην πρώτη ομάδα και ο Κάρλος Κορμπεράν έχει δείξει το ενδιαφέρον του για τρεις εξ αυτών.

Το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι ασφυκτικά γεμάτο. Οι ποδοσφαιριστές φτάνουν τους 36, κάτι που αυτομάτως προκαλεί και μια ιδιαίτερη κατάσταση στις προπονήσεις. Παρά ταύτα, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Κάρλος Κορμπεράν, η πρώτη ομάδα εν τω συνόλω, δεν ρίχνει ματιές προς τα… κάτω. Προς τα τμήματα υποδομής, αλλά και τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει ο Ολυμπιακός, στη Β’ ομάδα του και στις ομάδες Κ17 και Κ19.

Σχεδόν κάθε εβδομάδα, ο Κορμπεράν έχει συμφωνήσει να προωθεί ποδοσφαιριστές κυρίως της δεύτερης ομάδας. Με σκοπό να τους βλέπει, να τους μαθαίνει, να τους αξιολογεί, αλλά και να δουλεύει μαζί τους. Το πιο εντυπωσιακό; Τρεις εκ των ποδοσφαιριστών της ομάδας του Αριέλ Ιμπαγάσα ανεβαίνουν συνεχώς το τελευταίο διάστημα. Με δύο εξ αυτών να έχουν σχεδόν μονιμοποιηθεί στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κορμπεράν δοκίμασε μόνο σε θέση εξτρέμ τον Χάμες Ροντρίγκες – Ποιους υπολογίζει στο «10»

Ο παίκτης που έχει κερδίσει περισσότερο τον Κορμπεράν είναι ο Ανδρέας-Ριχάρδος Ντόι. Ο Ισπανός έχει αδυναμία σε ψηλούς, δυνατούς και δυναμικούς μέσους. Και ο 19χρονος (02/02/2003) αμυντικός μέσος έχει πλεόνασμα από αυτά τα στοιχεία. Με ύψος 1.90 και σωματοδομή που προκαλεί αίσθηση, ο διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Ελλάδος μέσος, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του νυν προπονητή της πρώτης ομάδας. Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, ότι ήταν στην αποστολή του αγώνα με τη Ναντ, με τον Κορμπεράν να επιβεβαιώνει ότι ειδικά στο φινάλε του αγώνα σκεφτόταν να τον βάλει στον αγωνιστικό χώρο!

Στην ίδια συνομοταξία με τον Ντόι ανήκει και ο Ετιέν Κινκουέ. Ο 20χρονος (14/01/2022) θηριώδης Γάλλος κεντρικός αμυντικός προκάλεσε αρνητική εντύπωση μετά την πρώτη του χρονιά στους Ερυθρόλευκους, κυρίως με την παντελή έλλειψη συγκέντρωσης. Πλέον, ωστόσο, δείχνει να έχει αλλάξει. Και κάνει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να τρίβουν τα χέρια τους. Ο ύψους 1.92 μ. κεντρικός αμυντικός ο οποίος αποκτήθηκε από την Ιντερ πέρυσι τον Αύγουστο, έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε μεγάλο κεφάλαιο για τους πρωταθλητές. Αρκεί να συνεχίσει να είναι σοβαρός.

Ενας ακόμη ποδοσφαιριστής που ανεβαίνει διαρκώς στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας το τελευταίο διάστημα είναι ο Γιάννης Καράκουτης. Ο 19χρονος (02/02/2003) ακραίος επιθετικός αποτέλεσε πριν από λίγα χρόνια μία από τις μεγάλες «κλοπές» του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ. Θεωρείται παίκτης με μεγάλα περιθώρια εξέλιξης, ενώ λόγω σωματοδομής υπάρχουν σκέψεις να δουλέψει και σε θέση αριστερού μπακ, καθώς στα χαρακτηριστικά του θυμίζει… Χολέμπας.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει ποδοσφαιρικό πλούτο στην ομάδα Β’. Και δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που επίσης ανεβαίνουν και τσεκάρονται από την πρώτη ομάδα. Παίκτες όπως ο Αλέξης Καλογερόπουλος, ο οποίος, αν και ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό, πλέον είναι καλά, ή όπως ο Γιώργος Μαρίνος και ο Κώστας Χρυσόπουλος.

ΜΟΝΙΜΟΙ ΣΤΗ Β’ ΛΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Πριν από λίγο καιρό είχατε ενημερωθεί για την επιστροφή του Κένι Λαλά στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Η επανενεργοποίηση του Γάλλου μπακ, ωστόσο, δεν διήρκεσε όσο περίμενε. Και από τη στιγμή που δεν βρέθηκε και λύση για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, ο Ολυμπιακός έπρεπε να αποφασίσει τι θα κάνει με την περίπτωσή του. Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, αποφασίστηκε να μονιμοποιηθεί στη δεύτερη ομάδα, να προπονείται υπό τις οδηγίες του Αριέλ Ιμπαγάσα και να βοηθάει στους αγώνες της Super League 2, έως ότου προκύψει οριστική λύση.

Το ίδιο ισχύει και για τον Γιάννη Μασούρα. Αν και υπήρξαν συζητήσεις για τον 26χρονο (24/08/1996) δεξιό μπακ χαφ, τελικά δεν βρέθηκε πρόταση που να τον ικανοποιεί και έτσι έμεινε στους Ερυθρόλευκους. Ετσι, και ο ίδιος θα συμμετέχει στις προπονήσεις της Β ομάδας. Όπως συνέβη και χθες, στη φιλική αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο. Όπου αγωνίστηκαν και ο Ελληνας μπακ, αλλά και ο Λαλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ