ΑΕΚ: Εκτός για 1,5 μήνα ο Τζαβέλλας

ΑΕΚ: Εκτός για 1,5 μήνα ο Τζαβέλλας

Ο Γιώργος Τζαβέλλας θα απουσιάσει από την αγωνιστική δράση για περίπου 1,5 μήνα, μετά τον τραυματισμό που είχε στο χέρι και το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε.

Η ΑΕΚ νίκησε χθες (18/9) τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, έχασε όμως τον Γιώργο Τζαβέλλα για πάνω από ένα μήνα. Ο διεθνής Έλληνας στόπερ, μετά από χτύπημα σε τζάμι στα αποδυτήρια του γηπέδου και έπειτα από ένταση που προηγήθηκε στη λήξη του ημιχρόνου, τραυμάτισε σοβαρά το χέρι του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης: Ρότζερ Φέντερερ: O «μαέστρος» που άλλαξε το παγκόσμιο τένις (vids)

Σήμερα πραγματοποιήθηκε το χειρουργείο το οποίο έγινε με χρήση μικροσκοπίου καθώς είχαν πειραχτεί ο τένοντας, τα νεύρα και η φλέβα. Στον αμυντικό της «Ένωσης» τοποθετήθηκε επίσης ειδικός νάρθηκας, ενώ σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Τζαβέλλας δεν θα συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας το επόμενο διάστημα, μέχρι να βγάλει το νάρθηκα, ενώ αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου 1 με 1,5 μήνα.

Κάτι τέτοιο σημαίνει πως οι λύσεις του Ματίας Αλμέιδα για το κέντρο της άμυνας είναι πλέον περιορισμένες, με τους Μουκουντί, Μήτογλου και Βίντα να είναι οι μόνοι διαθέσιμοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ