Αναστασίου: «Η ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερη απ’ ότι ήταν στα προηγούμενα παιχνίδια της»

Αναστασίου: «Η ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερη απ’ ότι ήταν στα προηγούμενα παιχνίδια της»

Ο Γιάννης Αναστασίου παραδέχτηκε την ανωτερότητα της ΑΕΚ τονίζοντας πως η Ένωση ήταν καλύτερη από τα προηγούμενα παιχνίδια της.

Στην ανωτερότητα της ΑΕΚ στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου μιλώντας στην Cosmote TV μετά την ήττα του Παναιτωλικού από την Ένωση. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι στη διακοπή πρέπει να δουλέψει η ομάδα του, αν θέλει να εμφανιστεί ακόμη καλύτερη στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης: Ντέμης Νικολαΐδης: Γιορτάζει τα γενέθλιά του – Η έκπληξη που του έκανε η σύντροφός του

Όσα είπε ο Αναστασίου:

«Θέλω να πω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Στα μάτια μου ήταν πολύ καλύτερη από τα προηγούμενα παιχνίδια της. Είχαμε ένα πλάνο εμείς. Θέλαμε να το ακολουθήσουμε. Σε μία στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε γκολ. Είχαμε ευκαιρίες, όμως εμείς αν δεν τις αξιοποιούμε έχουμε πρόβλημα. Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι.

Όμως θα πρέπει να πατήσουμε περισσότερο στη… γη. Ειδικά μεσοεπιθετικά είχαμε θέματα. Εχουμε διακοπή τώρα και πρέπει να δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην επιστροφή. Πρέπει να δουλέψουμε και στην άμυνα αν θέλουμε να πάμε στο επόμενο επίπεδο. Δεν έχω παράπονα από τα παιδιά. Έδωσαν το μάξιμουμ και συγχαρητήρια στον κόσμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ