Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης 1-1: Παραμένουν χωρίς νίκη οι δύο ομάδες

Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης 1-1: Παραμένουν χωρίς νίκη οι δύο ομάδες

Λεβαδειακός και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 1-1 στην Λιβαδειά, παραμένοντας έτσι χωρίς νίκη στην φετινή σεζόν.

Ούτε στην 5η στροφή του πρωταθλήματος γεύτηκαν την χαρά της νίκης ο Λεβαδειακός και ο Αστέρας Τρίπολης. «Αρκάδες» και «Βοιωτοί» έμειναν στο 1-1 στην Λιβαδειά, συνεχίζοντας έτσι να αναζητούν την πρώτο τους τρίποντο στη σεζόν.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με το πρώτο γκολ του Λιάγκα στην Superleague, με τον Καστάνιο να σώζει τον βαθμό για τους κιτρινομπλέ οι οποίοι έφτασαν τις 4 ισοποπαλίες.

Διαβάστε επίσης: Τα highlights της φιλικής νίκης του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα (vid)

Το πρώτο μέρος είχε ελάχιστες καλές στιγμές, με τον Λεβαδειακό να παίρνει τα ηνία του αγώνα μετά το 20′. Μοναδική φάση στο πρώτο μέρος ήταν στο 34′, όταν ο Δούμτσιος από το ύψος της μικρής περιοχής δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από γύρισμα του Λούα Λούα.

Ότι δεν πέτυχαν στο πρώτο μέρος, οι δύο ομάδες το κατάφεραν στην επανάληψη,  με τα δύο τέρματα της αναμέτρησης να σημειώνονται πολύ νωρίς.

Ο Μουτίνιο εκτέλεσε όμορφα ένα φάουλ που κέρδισε ο Λεβαδειακός στο 48′. Ο Λιάγκας πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0.

Ωστόσο η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ, μιας και πέντε λεπτά αργότερα ο Καστάνιο έφερε το ματς στα ίσα. Έπειτα από σέντρα από τα δεξιά και κεφαλιά του Ζουκάνοβιτς, ο Μπαρτόλο έκανε το γύρισμα στον Ισπανό στόπερ και αυτός από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες «κυνήγησαν» το γκολ της νίκης, ωστόσο δεν τα κατάφεραν με το 1-1 να μην ικανοποιεί κανέναν τους.

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Χάμοντ, Μεχία, Λιάγκος, Βινίσιους, Κωνσταντινίδης, Παναγιώτου, Μουτίνιο, Μπελμόντ, Λούα Λούα, Δούμτσιος.

Άστερας: Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Άλβαρες, Στάνκο, Ντομίνγκεθ, Μπερτόλιο, Τιλίκα, Ριέρα, Μπενίτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ