Ώρα αποφάσεων στον Ολυμπιακό

Ώρα αποφάσεων στον Ολυμπιακό

Οι εξελίξεις «τρέχουν» στο λιμάνι μετά την απόλυση του Κάρλος Κορμπεράν, με τους ερυθρόλευκους να αποφασίζουν για τον νέο προπονητή. Ποιά είναι τα ονόματα που «παίζουν»...

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Άρη με 2-1 για την 5η αγωνιστική της Superleague, έμεινε στο -7 από την κορυφή και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Κλεάνθης Βικελίδης, οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Κάρλος Κορμπεράν και πλέον βρίσκονται σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Ο Ισπανός τεχνικός που αντικατέστησε τον Πέδρο Μαρτίνς την 1η Αυγούστου είχε απολογισμό δύο νίκες, έξι ισοπαλίες, τρεις ήττες σε 11 ματς και ήταν αναπόφευκτο να αποχωρήσει από το λιμάνι. Πλέον στον Ολυμπιακό καλούνται να αποφασίσουν για τον νέο τεχνικό της ομάδας, με την προεργασία να έχει ήδη γίνει στο λιμάνι.

Τα πρώτα ονόματα ήδη ακούγονται για τον πάγκο των Πειραιωτών, ενώ στόχος της διοίκησης είναι να παρθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η απόφαση για τον νέο προπονητή, προκειμένου να μην χαθεί χρόνος.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό ο Λοράν Μπλαν φέρεται να είναι το φαβορί για τον πάγκο της ομάδας, με τον 56χρονο Γάλλο τεχνικό να έχει συνεργαστεί πρόσφατα στην Αλ Ραγιάν με τον Χάμες Ροντρίγκες.

Ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό όνομα που «παίζει» για τον Ολυμπιακό, αφού έχουν ακουστεί σενάρια και για τον Ράφα Μπενίτεθ, αλλά και για τον πρώην ερυθρόλευκο Μίτσελ. Στο κάδρο για την άκρη του ερυθρόλευκου πάγκου είναι και ο Τσάμπι Αλόνσο, ενώ φήμες λένε ότι και ο Εστέμπαν Καμπιάσο, που είχε παίξει πριν μερικά χρόνια στο λιμάνι είναι στη λίστα για τον επόμενο προπονητή.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι στον Ολυμπιακό θέλουν να κλείσει άμεσα το θέμα του νέου προπονητή, διότι ο χρόνος είναι πολύτιμος.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι και καλό το χρονικό σημείο και ημερομηνιακά, καθώς δεν υπάρχουν υποχρεώσεις για τους πρωταθλητές Ελλάδας λόγω εθνικών ομάδων για τις επόμενες δυο βδομάδες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ