Μπάγερν, Λίβερπουλ, Γιουβέντους και… Ολυμπιακός (Pics)

Μπάγερν, Λίβερπουλ, Γιουβέντους και… Ολυμπιακός (Pics)

Τι κοινό στοιχείο έχει ο Ολυμπιακός με τις τρεις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες τη φετινή σεζόν...

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει βαθμούς στο Κλεάνθης Βικελίδης απέναντι στον Άρη, με τους κίτρινους να κάνουν την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και να επικρατούν με 2-1.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μετράνε μόλις δυο νίκες σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα και είναι εκτός πεντάδας, με αποτέλεσμα μετά το ματς στη Θεσσαλονίκη, ο Κάρλος Κορμπεράν να αποτελέσει παρελθόν μετά από 49 ημέρες.

Αιτία είναι το πολύ κακό ξεκίνημα στη σεζόν από τον Ολυμπιακό, που έχει μαζέψει μόλις 8 βαθμούς στη Superleague, ενώ έχει και δυο ήττες στον όμιλο του Europa League σε ισάριθμα ματς. Οι Πειραιώτες προσπαθούν να ορθοποδήσουν, ενώ βρίσκονται και σε αναζήτηση προπονητή, την ώρα που και στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης ακολουθούν τα… χνάρια του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, όπως οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν αρχίσει καλά στο πρωτάθλημα έτσι και στην Bundesliga η μόνιμη πρωταθλήτρια Μπάγερν είναι στην 5η θέση και στο -5 από την κορυφή και την Ουνιόν Βερολίνου μετά από 7 αγωνιστικές.

Πέρα από τους Βαυαρούς όμως και στην Premier League το ξεκίνημα της Λίβερπουλ (που τα προηγούμενα τρία χρόνια πήρε ένα πρωτάθλημα και έχασε δυο στο νήμα από τη Σίτι) είναι απογοητευτικό, ενώ και στη Serie A η Γιουβέντους δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά.

Το κοινό στοιχείο του Ολυμπιακού με τις τρεις αυτές σπουδαίες ομάδες είναι ότι τα προηγούμενα χρόνια κυριαρχούσαν στα πρωταθλήματα τους (με εξαίρεση την περσινή σεζόν της Γιουβέντους). Όπως θα δείτε και παρακάτω στις βαθμολογίες και οι 4 ομάδες είναι εκτός τετράδας, με πολύ κακά αποτελέσματα στα πρώτα ματς και ψάχνουν να βρουν τον καλό τους εαυτό.

Η Λίβερπουλ έχει μόλις 9 βαθμούς σε 6 ματς και είναι στην 8η θέση, η Γιουβέντους έχει 10 βαθμούς σε 7 ματς και είναι επίσης 8η, ενώ η Μπάγερν είναι 5η με 12 βαθμούς σε επίσης 7 ματς.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός προχωράει σε αλλαγή στην άκρη του πάγκου του, μιας και απολύθηκε ο Κορμπεράν το βράδυ της Κυριακής, ενώ και στη Γερμανία αλλά και στην Ιταλία υπάρχουν φήμες για τους Γιούλιαν Νάγκελσμαν (Μπάγερν) και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι (Γιουβέντους) και το μέλλον του.

Μοναδικός «σίγουρος» είναι ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης της Λίβερπουλ παρά το πολύ κακό ξεκίνημα στην Premier League.

Η βαθμολογία στη Superleague: 

Η βαθμολογία στην Premier League:

 

Η βαθμολογία στη Serie A: 

Η βαθμολογία στην Bundesliga: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ