Απίστευτο κι όμως αληθινό: 35 παίκτες και ακόμη δεν αρχίσαμε…

Απίστευτο κι όμως αληθινό: 35 παίκτες και ακόμη δεν αρχίσαμε…

Ο Ολυμπιακός έχει παίξει 13 ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχουν χρησιμοποιηθεί 35 ποδοσφαιριστές, 7 εξ αυτών δεν είναι στο ρόστερ, ενώ... έρχονται Μαρσέλο, Σαμασέκου και όχι μόνο.

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από τον Άρη με 2-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης, προχωράει σε νέα αλλαγή προπονητή 49 μέρες μετά την αποχώρηση του Πέδρο Μαρτίνς.

Από το βράδυ της Κυριακής, ο Κάρλος Κορμπεράν αποτελεί παρελθόν και επίσημα, με τους ερυθρόλευκους να είναι σε αναζήτηση τεχνικού που θα επαναφέρει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών και θα κληθεί να διαχειριστεί ένα από τα καλύτερα ρόστερ που έχουν δημιουργηθεί ποτέ στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός σε ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι από πολλές απόψεις, έχει προχωρήσει σε μερικές από τις σπουδαιότερες μεταγραφές στην ιστορία του, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει φέρει στην Ελλάδα παίκτες όπως ο πρώην σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέλο, ο Χάμες Ροντρίγκες, ο Σίμε Βρσάλικο και όχι μόνο.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν στο ρόστερ τους πολλούς και σπουδαίους ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, ενώ μετά τις τελευταία -χρονικά- προσθήκες ο αριθμός των παικτών που προπονούνται στον Ρέντη είναι ακόμη μεγαλύτερος.

Το πλέον χαρακτηριστικό για το μέγεθος του φετινού ρόστερ των Πειραιωτών είναι το γεγονός ότι σε 13 επίσημα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Ολυμπιακός έχει χρησιμοποιήσει 35 ποδοσφαιριστές. Από το ξεκίνημα της σεζόν και τον Πέδρο Μαρτίνς, μέχρι και την Κυριακή και το «αντίο» του Κάρλος Κορμπεράν, φόρεσαν την ερυθρόλευκη φανέλα 35 παίκτες, ένας αριθμός ασύλληπτος, αν αναλογιστεί κανείς πως ακόμη είναι 19 Σεπτεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως είναι θέμα χρόνου να προστεθούν ακόμη δυο παίκτες και να μεγαλώσει ο αριθμός στους 37, αφού Μαρσέλο και Ντιαντιέ Σαμασέκου ακόμη δεν έχουν παίξει και αναμένεται να έχουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα μέσα στη σεζόν. Από εκεί και πέρα, από τους 35 ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει έστω και ελάχιστα φέτος, οι 7 δεν είναι πλέον στην ομάδα.

Ο λόγος για τους Αχμέντ Χασάν (2 ματς, 77′), Φίλιπ Ζίνκερναγκελ (7 ματς, 2 γκολ, 426′), Λάζαρ Ραντζέλοβιτς (7 ματς, 1 γκολ, 1 ασίστ, 443′), Μαμαντού Κανέ (3 ματς, 171′), Μαντί Καμαρά (3 ματς, 189′), Τικίνιο Σοάρες (4 ματς, 270′) και Ζοάο Καρβάλιο (1 ματς, 44′).

Τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής τον έχει ο Τόμας Βατσλίκ, που είναι και ο μόνος που έχει παίξει και και στα 13 παιχνίδια των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να φτιάξει ένα απίθανο ρόστερ γεμάτο σταρ και ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι, ήδη έχουν παίξει πάνω από τρεις ενδεκάδες κι ακόμη είμαστε στην αρχή, με τον νέο προπονητή να έχει δύσκολη δουλειά, αφού θα πρέπει να διαχειριστεί ένα μεγάλο και πολύ ποιοτικό ρόστερ…

Οι παίκτες που έχουν παίξει στα φετινά ματς του Ολυμπιακού: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ