Το «this is football» του Κορμπεράν και τα δάκρυα των συνεργατών του

Το «this is football» του Κορμπεράν και τα δάκρυα των συνεργατών του

Ο Κάρλος Κορμπεράν δεν εξεπλάγην από την απόλυση του μετά το ματς με τον Άρη. Το «this is football», η ομιλία στους παίκτες και τα δάκρυα των συνεργατών του

Η ήττα του Ολυμπιακού από τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης το βράδυ της Κυριακής, σήμανε και το τέλος της συνεργασίας του Κάρλος Κορμπεράν με τους ερυθρόλευκους.

Ο Ισπανός τεχνικός με απολογισμό 2 νίκες, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες δεν γινόταν να παραμείνει στη θέση του και μετά του παιχνίδι με τους κίτρινους, με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει την απόλυση του.

Παρόλα αυτά ο Κορμπεράν δεν… έπεσε από τα σύννεφα όταν ενημερώθηκε πως απολύεται από τους πρωταθλητές Ελλάδας. Για την ακρίβεια το πήρε αρκετά ψύχραιμα, αφού είχε αντιληφθεί ότι τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που έπρεπε για το μέγεθος του συλλόγου.

Ειδικά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων ημερών είχαν φέρει σε δύσκολη θέση τον Ισπανό που δεν εξεπλάγην με την αποχώρηση του. Μάλιστα η ατάκα του όταν πληροφορήθηκε το τέλος της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό ήταν «Ok. This is football».

Ο Κορμπεράν όταν έμαθε ότι θα φύγει από τους Πειραιώτες ζήτησε δυο πράγματα. Το πρώτο ήταν να ζητήσει λίγο χρόνο για να το ανακοινώσει στους συνεργάτες του που για 49 μέρες ήταν στο πλευρό του και το δεύτερο να έχει μια τελευταία ομιλία με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Και τα δυο έγιναν φυσικά πράξη, με τον Ισπανό να αναφέρει στους παίκτες του Ολυμπιακού. «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο παιδιά. Κρίνονται όλα από τα αποτελέσματα. Έτσι συμβαίνει. Εδώ μέσα όμως υπάρχει σπουδαίο υλικό. Και νομίζω πως μπορείτε να καταφέρετε πολλά» είπε, κλείνοντας τη θητεία του στο λιμάνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, μετά το τέλος της ομιλίας του και αφού είχε ανακοινώσει το τέλος στους συνεργάτες του κάποιοι εξ αυτών δάκρυσαν από όσα είπε ο Κορμπεράν στα αποδυτήρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ