Σκάνδαλο Τσέλσι: Ποια είναι η super agent Καταλίνα Κιμ – Η σχέση της με τους Χουάνγκ του Ολυμπιακού

Σκάνδαλο Τσέλσι: Ποια είναι η super agent Καταλίνα Κιμ – Η σχέση της με τους Χουάνγκ του Ολυμπιακού

Τι ρόλο... βαράει στον ποδοσφαιρικό πλανήτη η Καταλίνα Κιμ που πρωταγωνιστεί στο σκάνδαλο της Τσέλσι και ποιος ο ρόλος της στις μεταγραφές των δύο Χουάνγκ στον Ολυμπιακό.

Σοκ έχει προκαλέσει στην αγγλική ποδοσφαιρική κοινότητα η είδηση της σεξουαλικής παρενόχλησης του εμπορικού διευθυντή της Τσέλσι, Ντάμιαν Γουίλαμπι, προς την μάνατζερ Καταλίνα Κιμ!

Όπως αναφέρει η Telegraph, η γνωστή Νοτιοκορεάτισσα μάνατζερ, Καταλίνα Κιμ, η οποία μάλιστα είχε ενδιαφερθεί να αγοράσει την Τσέλσι, δέχτηκε χυδαία μηνύματα από τον εμπορικό διευθυντή της Τσέλσι, Ντάμιαν Γουίλαμπι, ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο στους «μπλε» πριν από μόλις έναν μήνα!

Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα… επιστροφής του Μίτσελ: «Σαν το σπίτι μου…» (pic)

Ο Αμερικανός ιδιοκτήτης της λονδρέζικης ομάδας δεν άργησε και προχώρησε στην αυτονόητη κίνηση, καθώς μέσα σε λίγες ώρες απομάκρυνε τον Γουίλαμπι από το πόστο του, με τους Άγγλους να αναφέρουν πως ήδη η διοίκηση της Τσέλσι έχει ζητήσει συγγνώμη στην Καταλίνα Κιμ για τις πράξεις του τέως πλέον, εμπορικού διευθυντή του συλλόγου.

Ποια είναι ωστόσο η Καταλίνα Κιμ; Η Κιμ ηγείται ενός γκρουπ, C&P Sports (Catalina and Partners), που ασχολείται με το μάρκετινγκ στο ποδόσφαιρο, με ατζέντηδες και οικονομικές συμφωνίες. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας της βρίσκονται στη «Φούλαμ Ρόουντ», δρόμος που είναι κοντά στο Στάμφορντ Μπριτζ.

«Είμαι η μοναδική γυναίκα στην Ασία που είναι μάνατζερ ποδοσφαιριστών στην Ευρώπη. Δεν είχα φανταστεί ποτέ πως θα μπω σε αυτό το μονοπάτι. Γεννήθηκα στη Νότια Κορέα και μετακόμισα στην Ιταλία για σπουδές και μετά έκανα καριέρα στην βιομηχανία της μόδας στο Μιλάνο. Αργότερα μετακόμισα στο Λονδίνο για να δουλέψω ως σύμβουλος στην πρεσβεία της Νότιας Κορέας. Οσο ήμουν στην πρεσβεία, είχα αρκετές επαφές και όταν έφυγα με προσέγγισαν διάφοροι για να τους βοηθήσω να κλείσω ένα επιχειρηματικό deal με την Μάντσεστερ Σίτι», είχε αναφέρει στο παρελθόν σε μια συνέντευξη της η Νοτιοκορεάτισσα.

Η ίδια μάλιστα φαίνεται πως έβαλε το… χεράκι της στις μεταγραφές των δύο Χουάνγκ στον Ολυμπιακό! Όχι, δεν εκπροσωπεί κάποιον εκ των δύο ποδοσφαιριστών των Ερυθρόλευκων, ωστόσο έχει πολύ καλές σχέσεις με το πρακτορείο που τους εκπροσωπεί.

Ο λόγος έχει να κάνει κυρίως με το γεγονός πως η Καταλίνα Κιμ έχει πολύ μεγάλη επιρροή στη χώρα της και ειδικά στις μεταγραφές ποδοσφαιριστών από τη Νότια Κορέα. Οι Κορεάτες ποδοσφαιριστές εκπροσωπούνται από την Base του Φρανκ Τριμπολ. Από εκεί προκύπτει και η σχέση που μπορεί να είχε η Καταλίνα Κιμ με τις δύο μεταγραφές, καθώς το C&P Sports (Catalina and Partners) συνεργάζεται εδώ και αρκετά χρόνια με την Base η οποία εδρεύει στο Λονδίνο.

Με λίγα λόγια, η Καταλίνα Κιμ λειτουργεί σαν διαμεσολαβητης στις υποθέσεις των ποδοσφαιριστών από τη Νότια Κορέα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ