Η πρώτη μεγάλη απόφαση: 24 παίκτες + τερματοφύλακες στο ρόστερ

Η πρώτη μεγάλη απόφαση: 24 παίκτες + τερματοφύλακες στο ρόστερ

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε με το... καλημέρα πως θέλει συγκεκριμένο αριθμό παικτών στο ρόστερ.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο Ολυμπιακός παρουσίασε στον κόσμο του τον Μίτσελ ο οποίος επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια και φρόντισε να δείξει με το… καλημέρα τις προθέσεις του. Ο Ισπανός προπονητής αναλαμβάνει τους «ερυθρόλευκους» σε μία πολύ δύσκολη περίοδο, ωστόσο έδειξε συνειδητοποιημένος αλλά και γνώστης της κατάστασης.

Ο 59χρονος τεχνικός έδωσε το στίγμα του για όσα σκέφτεται και πρόκειται να αλλάξει, με πρώτο και κύριο το εύρος του ρόστερ. Ο Μίτσελ ξεκαθάρισε πως ένα από τα βασικά πράγματα που συζήτησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους υπόλοιπους ανθρώπους της ομάδας, είναι πως για να δουλέψει όπως εκείνος θέλει, χρειάζεται 24 ποδοσφαιριστές συν τους τερματοφύλακες.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από τη Βαρκελώνη: Αποχωρεί ο Μπουσκέτς!

«Οσον αφορά για τους παίκτες, ο αριθμός είναι ένα πρόβλημα, είναι ένα μειονέκτημα και για τον προπονητή και για τους παίκτες. Γι’ αυτό έχω ζητήσει από τον πρόεδρο και τους συνεργάτες να μην έχουμε περισσότερους από 24 παίκτες, συν τους τερματοφύλακες. Ξέρω πως δεν είναι εύκολο αυτό που έχω ζητήσει, αλλά ξέρω ότι θα γίνει», ανέφερε σχετικά ο Μίτσελ.

Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της πρώτης ομάδας υπάρχουν 37 ποδοσφαιριστές (35 έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα κι ενώ κάποιοι εξ αυτών έχουν αποχωρήσει) κι ενώ είναι ανοικτό ακόμη να γίνουν προσθήκες και από την αγορά των ελεύθερων. Καταλαβαίνει κανείς ότι για να γίνει πράξη αυτό που ζήτησε ο Ισπανός, τουλάχιστον δέκα ποδοσφαιριστές που βρίσκονται τώρα στο ρόστερ θα πρέπει με κάποιον τρόπο να φύγουν.

Όπως είπε και ο ίδιος, δεν είναι εύκολο, αλλά θα γίνει. Για το καλό της ομάδας αλλά και των ίδιων των ποδοσφαιριστών, με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη δουλειά στο Ρέντη.

Αναλυτικά το ρόστερ του Ολυμπιακού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ