Θετική η εισήγηση της επιτροπής για την «Opap Arena» – Η ΑΕΚ μπαίνει σπίτι της!

Θετική η εισήγηση της επιτροπής για την «Opap Arena» – Η ΑΕΚ μπαίνει σπίτι της!

Μετά από 19 ολόκληρα χρόνια η ΑΕΚ επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια αφού η «Opap Arena» πήρε την άδεια από την επιτροπή που εξέτασε το γήπεδο.

Είναι πλέον γεγονός! Μετά από 19 ολόκληρα χρόνια η ΑΕΚ επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια και ετοιμάζεται να μπει στην «Opap Arena» η οποία πήρε έγκριση για τη λειτουργεία της.

Από το πρωί της Τετάρτης (21/9) λάμβανε χώρα στο νέο γήπεδο της Ένωσης επιθεώρηση από Κλιμάκια της Περιφέρειας Αττικής και της Πυροσβεστικής, με την επιτροπή αδειοδότησης να εισηγείται θετικά για την «Opap Arena» και την Ένωση να ετοιμάζεται για τα εγκαίνια.

Διαβάστε επίσης: Σκάνδαλο Τσέλσι: Ποια είναι η super agent Καταλίνα Κιμ – Η σχέση της με τους Χουάνγκ του Ολυμπιακού

Πλέον μένουν μόνο τα τυπικά καθώς η επιτροπή που επιθεώρησε το γήπεδο έστειλε το σχετικό πρακτικό στην Περιφέρεια Αττικής για τις τελικές υπογραφές. Αυτό που περιμένει πια η ΑΕΚ, είναι να ολοκληρωθεί η τυπική διαδικασία των υπογραφών από πλευράς Περιφέρειας προκειμένου να εκδοθεί και επίσημα η άδεια.

Οι «κιτρινόμαυροι» βάζουν πλέον για τα καλά μπρος για τα εγκαίνια της 30ης του Σεπτέμβρη, τα οποία θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ, ενώ έχει αρχίσει και η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο παιχνίδι της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 20:00, κόντρα στον Ιωνικό.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ