Παναθηναϊκός: Φουλ για βασικός στην Τούμπα ο Μπερνάρντ!

Παναθηναϊκός: Φουλ για βασικός στην Τούμπα ο Μπερνάρντ!

Ο Μπερνάρντ βρίσκεται πλέον σχεδόν στο 100% και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον ετοιμάζει για την Τούμπα.

Μπορεί αυτή τη στιγμή να μην υπάρχει αγωνιστική δράση λόγω της διακοπής με τις εθνικές ομάδες, ωστόσο στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού προσπαθούν να βρίσκονται σε mood ντέρμπι.

Το «τριφύλλι» που έχει κάνει ονειρικό ξεκίνημα με 5×5 θα δώσει με την επιστροφή το δυσκολότερο παιχνίδι της σεζόν, καθώς φιλοξενείται στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Διαβάστε επίσης: Η ομιλία του Μίτσελ, ο Αβραάμ, οι νέοι και τα «κοψίματα»

Μια αναμέτρηση την οποία ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ήδη ξεκινήσει να «βλέπει». Και μάλιστα τη δεδομένη στιγμή όλα δείχνουν ότι ο Σέρβος θα «ρίξει» στη μάχη από το ξεκίνημα τον αστέρα της ομάδας του, τον Μπερνάρντ.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει ανεβάσει ρυθμούς και πλέον μοιάζει να βρίσκεται στο 100%. Ο Μπερνάρντ δείχνει συνεχώς όλο και πιο ανεβασμένος, με την κατάσταση του στην προπόνηση να έχει πείσει τον Γιοβάνοβιτς ότι πλέον είναι έτοιμος για ενδεκάδα.

Εφόσον συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, ο Μπερνάρντ αναμένεται να φορέσει φανέλα βασικού στην Τούμπα, στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού να φύγει από τη Θεσσαλονίκη με ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ