Έτσι πήρε την άδεια για την «OPAP Arena» η ΑΕΚ – Το χρονικό της ιστορικής απόφασης

Έτσι πήρε την άδεια για την «OPAP Arena» η ΑΕΚ – Το χρονικό της ιστορικής απόφασης

Η μαραθώνια επιθεώρηση, το «όχι» ενός μέλους και η ιστορική απόφαση. Όλο το χρονικό της 22ης του Σεπτέμβρη η οποία θα γραφτεί στα βιβλία της ΑΕΚ.

19 χρόνια. Ήταν πολλά είναι η αλήθεια. Το μαρτύριο ωστόσο για τους φιλάθλους της ΑΕΚ τελειώνει. Ειδικά μετά τη χθεσινή ημέρα, η επιστροφή στο «σπίτι» είναι θέμα χρόνου. Ημερών βασικά, καθώς την Παρασκευή, στις 30 του Σεπτέμβρη, η ΑΕΚ θα κάνει τα επίσημα εγκαίνια του νέου της γηπέδου, επιστρέφοντας στη Νέα Φιλαδέλφεια, στη γειτονιά της.

Η μεγάλη απόφαση πάρθηκε χθες. Όλη την ημέρα, η Ένωση φιλοξενούσε στην «OPAP Arena» Κλιμάκια της Περιφέρειας Αττικής και της Πυροσβεστικής, με την επιτροπή αδειοδότησης να εισηγείται θετικά για την «Αγιά Σοφιά». 

Διαβάστε επίσης: Δεν αλλάζει στάση ο ΠΑΟΚ: Στα 15 εκατομμύρια η τιμή του Κουλιεράκη

Μια ιστορική ημέρα για τον οργανισμό ΑΕΚ. Μια ημέρα που αξίζει και τη δική της ξεχωριστή ανάλυση, καθώς πρόκειται για μια στιγμή την οποία όλοι οι φίλαθλοι της Ένωσης περίμεναν με αγωνία.

Η επιθεώρηση κράτησε πολλές ώρες, καθώς από το πρωί της Τετάρτης, οι άνθρωποι της ΑΕΚ βρέθηκαν μαζί με Κλιμάκια της Περιφέρειας Αττικής και της Πυροσβεστικής στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όπως έγινε γνωστό, η αρμόδια επιτροπή είπε το «ναι» με ψήφους 6-1. Το μοναδικό μέλος που δεν ψήφισε θετικά, ήθελε επίμονα να τοποθετηθεί πλέξιγκλας σε όλο το γήπεδο ύψους 2,5 μέτρων!

Η ΑΕΚ έχει τοποθετήσει πλέξιγκλας τόσο μπροστά από τη θύρα 21 που θα δίνουν το «παρών» οι οργανωμένοι, όσο και πίσω από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας.

Πλέον η Ένωση μετράει αντίστροφα και απλώς περιμένει το τυπικό σκέλος της υπόθεσης για να πέσουν και οι τελικές υπογραφές και από την Περιφέρεια. Οι «κιτρινόμαυροι» βάζουν πλέον για τα καλά μπρος για τα εγκαίνια της 30ης του Σεπτέμβρη, τα οποία θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ, ενώ έχει αρχίσει και η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο παιχνίδι της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 20:00, κόντρα στον Ιωνικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ