Χωρίς οργανωμένους οπαδούς ο Απόλλωνας στη Λαμία

Χωρίς οργανωμένους οπαδούς ο Απόλλωνας στη Λαμία

Ο Απόλλωνας Σμύρνης δίνει ένα από τα πιο σημαντικά ματς για τη μάχη της παραμονής, εκτός έδρας κόντρα στη Λαμία, με τον Βασιλειάδη να απαγορεύει την οργανωμένοι μετακίνηση των οπαδών του.

Το Σάββατο (14/4) ο Απόλλωνα δοκιμάζεται στο ΔΑΚ Λαμίας κόντρα στην τοπική ομάδα σε ένα ματς κλειδί για την υπόθεση της παραμονής στη Superleague. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι θα στερηθούν τους οργανωμένους οπαδούς τους καθώς ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης απαγόρευσε με απόφασή του την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών. Όχι όμως και την μεμονωμένη…

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και την σχετική απόφαση του Υφυπουργού:

«Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση φίλων του Απόλλωνα στη Λαμία για τον αγώνα με την ομώνυμη ομάδα, το Σάββατο, 14/4/2018, στις 15:00 στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

Αντίθετα, για τους φιλάθλους του Απόλλωνα που μεμονωμένα θα βρεθούν το Σάββατο στη Λαμία, έχει παραχωρηθεί από τη γηπεδούχο ομάδα η Κερκίδα 8 στη Θύρα 4 (είσοδος δίπλα στο κολυμβητήριο) όπου θα λειτουργεί και εκδοτήριο εισιτηρίων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ