Επιβεβαίωση και από Ρομάνο: «Υπέγραψε στη Σάρτζα ο Μανωλάς»

Επιβεβαίωση και από Ρομάνο: «Υπέγραψε στη Σάρτζα ο Μανωλάς»

Ο Κώστας Μανωλάς αποδεσμεύτηκε από τον Ολυμπιακό και υπέγραψε με τη Σάρτζα, όπως επιβεβαίωσε και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Παίκτης της Σάρτζα πρέπει να θεωρείται ήδη ο Κώστας Μανωλάς, αφού σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο υπέγραψε το συμβόλαιό του μέχρι το 2024.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός τα βρήκε σε όλα με την ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπως διαβάσατε νωρίτερα από to10.gr και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό.

Το νέο συμβόλαιο του Κώστα Μανωλά θα του αποφέρει ετησίως 2-2,5 εκατ. ευρώ ετησίως, θα έχει ισχύ για δυο χρόνια, ενώ το απόγευμα ο Έλληνας στόπερ «πετάει» για το Ντουμπάι για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί.

Ο Μανωλάς επέστρεψε τον περασμένο Ιανουάριο στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, στον οποίο είχε 12 παιχνίδια την περσινή σεζόν και φέτος έπαιξε σε 8 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

«Ο Κώστας Μανωλάς στη Σάρτζα, επιβεβαιώνεται η τελική συμφωνία. Έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του μέχρι τον Ιούνιο του 2024. Οι πληροφορίες μού λένε ότι υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για ακόμα μία σεζόν. Ο Ολυμπιακός έχει πλήρη συμφωνία με τη Σάρτζα να αφήσει τον Μανωλά να φύγει, αφού θα γλιτώσει τον μισθό του», αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος.

Δείτε την ανάρτηση του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ