ΑΕΚ: Φιλικό για… Σιντιμπέ και όχι μόνο

ΑΕΚ: Φιλικό για… Σιντιμπέ και όχι μόνο

Η ΑΕΚ θα κοντραριστεί με τον Απόλλωνα Σμύρνης σε φιλική αναμέτρηση στο «Σεραφείδειο», με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει το βλέμμα του (και) στον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ.

Ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει την ευκαιρία απόψε να δοκιμάσει πράγματα, αλλά και να τσεκάρει κάποιους παίκτες εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, καθώς η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στο Σεραφείδειο» τον Απόλλωνα Σμύρνης (18:30) σε φιλικό αγώνα, που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς δημοσιογραφική κάλυψη.

Ο Αργεντινός κόους θα έχει την προσοχή του πιο πολύ στον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, που μετρά ήδη δύο εβδομάδες προπονήσεων με την ομάδα, αλλά δεν έχει πάρει ακόμα λεπτά συμμετοχής, ενώ προορίζεται για βασικός στα επόμενα παιχνίδια. Ωστόσο, ο Γάλλος μπακ δεν θα είναι ο μοναδικός παίκτης που θα τσεκάρει ο Αλμέιδα. Μουκουντί και Ελίασον είναι εξίσου στη σχετική λίστα, με τον τεχνικό της Ένωσης ναπεριμένει να δει ακόμη καλύτερα την προσαρμογή

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός θα είναι ο Τσούμπερ, ο οποίος έκανε ατομικό χθες λόγω της θλάσης που τον ταλαιπώρησε, ο Φαν Βέερτ, ο οποίος υπέστη βαριά θλάση και θα επιστρέψει σε 3-4 εβδομάδες, αλλά και ο Τζαβέλλας, που αναρρώνει από το χειρουργείο στο χέρι. Αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή του Γιόνσον, καθώς χθες επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ ενδέχεται να προφυλαχθεί και ο Γαλανόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ