Αποκαλύψεις Καρεμπέ στο Ισραήλ: «Θέλαμε τον Μπαχάρ. Ο Λάιντνερ μπορεί να γίνει από τους καλύτερους στον κόσμο»

Αποκαλύψεις Καρεμπέ στο Ισραήλ: «Θέλαμε τον Μπαχάρ. Ο Λάιντνερ μπορεί να γίνει από τους καλύτερους στον κόσμο»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή της Μακάμπι Χάιφα, ενώ αποθέωσε και τον νεαρό μπακ του Ολυμπιακού, Ντορόν Λάιντνερ.

Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο Ισραήλ ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού μίλησε στο «Sport5.co.il» και αποκάλυψε, πως ο προπονητής της Μακάμπι Χάιφα, Μπαράκ Μπαχάρ, βρέθηκε στα ραντάρ των «ερυθρολεύκων».

Διαβάστε επίσης: Η… τρίτη φορά της Μπαρτσελόνα στη Νέα Φιλαδέλφεια: Τα εγκαίνια του «Νίκος Γκούμας», ο Ριβάλντο και ο Λαπόρτα

Παράλληλα, ο Καρεμπέ έσταξε… μέλι για τον Ντορόν Λάιντνερ, υπογραμμίζοντας πως μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους αριστερούς μπακ στον κόσμο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής των πρωταθλητών Ελλάδας:

Για τον Λάιντνερ: «Ο Ντορόν μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους αριστερούς μπακ στον κόσμο. Σωματικά έχει περιθώρια βελτίωσης, αλλά τεχνικά είναι ένας από τους καλύτερους. Τώρα έχει την ευκαιρία να παίζοντας στο εξωτερικό να προσθέσει πράγματα στο παιχνίδι του. Το μέλλον βρίσκεται στα πόδια του. Πολλοί σύλλογοι προσπάθησαν να τον αποκτήσουν, είναι παίκτης υψηλού επιπέδου. Τον παρακολουθούσαμε για πολύ καιρό, τόσο σε συλλογικό επίπεδο, όσο και με την εθνική του. Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψε σε εμάς.

Στο ποδόσφαιρο υπάρχει χρονοδιάγραμμα για τα πάντα. Έχει την ευκαιρία να είναι μαζί μας και να δει το πώς είναι να προπονείται με τους κορυφαίους. Θα τον βοηθήσει μελλοντικά, το επίπεδό του. Είναι στο κατάλληλο επίπεδο και τώρα ο νέος μας προπονητής πρέπει να του δώσει χρόνο. Θα παίξει και θα είναι ένας από τους καλύτερους μπακ. Το έχει, είναι ένας ξεχωριστός παίκτης. Έχουμε δύο ομάδες εδώ, την Α’ και τη Β’. Σε επίπεδο φυσικής κατάστασης είναι έτοιμος. Έχει καλές επιδόσεις. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτόν».

Για τη Μακάμπι που απέκλεισε τον Ολυμπιακό, δήλωσε: «Η Μακάμπι Χάιφα κατάφερε να μας εκπλήξει φέτος με την έντασή της. Η Μακάμπι Χάιφα και το Ισραήλ έχουν πολλά ταλέντα. Για παράδειγμα, θέλαμε τον Εράν Ζάχαβι, αλλά στο τέλος δεν ήρθε».

Για τον Μπαράκ Μπαχάρ, τόνισε πως: «Είχαμε ενδιαφερθεί για αυτόν. Συνεχίζουμε να έχουμε τα μάτια μας πάνω του, επειδή έπαιξε εναντίον μας πολλές φορές και απέδειξε ότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχουμε αντιμετωπίσει. Έχει βρεθεί στο στόχαστρό μας εδώ και καιρό, αλλά δεν είναι διαθέσιμος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ