Μεγάλη πρόταση από Ντουμπάι για Μαντσίνι!

Μεγάλη πρόταση από Ντουμπάι για Μαντσίνι!

Ο Άρης έλαβε μια τεράστια πρόταση για τον Ντάνιελ Μαντσίνι από ομάδα του Ντουμπάι, με τους κίτρινους να μπαίνουν σε σκέψεις παραχώρησης του Αργεντινού.

Μεγάλη πρόταση από ομάδα του Ντουμπάι έχει δεχθεί ο Άρης για την παραχώρηση του Ντανιέλ Μαντσίνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επιβεβαιώνονται και από την κίτρινη ΠΑΕ, ο σύλλογος από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προσφέρει συμβόλαιο με τουλάχιστον διπλάσιες απολαβές στον παίκτη σε σχέση με το συμβόλαιό του στον Άρη, γεγονός το οποίο τον έχει βάλει σε έντονες σκέψεις!

Ο Άρης από την πλευρά του εξετάζει κι εκείνος την πρόταση για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό και δεν αποκλείεται οι κίτρινοι να παραχωρήσουν τον παίκτη στις… καθυστερήσεις.

Το μέγεθος της πρότασης της ομάδας από το Ντουμπάι δεν έχει γίνει γνωστό, όμως αν αναλογιστεί κανείς ότι είχε πει «όχι» πριν λίγο καιρό ο Άρης σε πολύ προσφορά από την Ομόνοια, τότε αντιλαμβάνεται ότι πρόκειται για καλύτερη στο οικονομικό κομμάτι.

Αξίζει να σημειωθεί πως οποιαδήποτε απόφαση από πλευράς Άρη, αλλά και παίκτη θα έρθει άμεσα. Ο Μαντσίνι έχει πλέον 108 συμμετοχές με τους Θεσσαλονικείς έχοντας και 13 γκολ και αποτελεί έναν από τους καλύτερους και πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ