«Τίγρη, γερά, πάρε μας τα λεφτά» – «Θα έχει κερματοδέκτη στην τουαλέτα;» – Οργή στην ΑΕΚ για τα 21€ του Μελισσανίδη (Pics)

«Τίγρη, γερά, πάρε μας τα λεφτά» – «Θα έχει κερματοδέκτη στην τουαλέτα;» – Οργή στην ΑΕΚ για τα 21€ του Μελισσανίδη (Pics)

«Βράζει» ο κόσμος της ΑΕΚ για τα 21€ στα εγκαίνια της «Opap Arena» και τα «βάζει» για ακόμη μια φορά με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε νωρίτερα μέσα στη μέρα πως τα εγκαίνια της «OPAP Arena» θα γίνουν στις 30 Σεπτεμβρίου με τιμή εισιτηρίου στα 21 ευρώ. Μάλιστα, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ στην ανακοίνωση της αναφέρει ότι η τιμή για την «πρώτη» στο νέο γήπεδο στις 30 Σεπτεμβρίου είναι συμβολική, με τους κατόχους διαρκείας να έχουν προτεραιότητα.

Την ώρα λοιπόν που η Ένωση ετοιμάζεται να μπει στο νέο της γήπεδο, ο κόσμος της είναι απογοητευμένος και εκνευρισμένος με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τις εξωφρενικές τιμές για να δουν οι οπαδοί του συλλόγου το νέο «σπίτι» της ομάδας μετά από τόσα χρόνια.

Συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ΑΕΚ, οι φίλαθλοι της ΑΕΚ «ξεσπάθωσαν» στα social media της ΠΑΕ και εξέφρασαν την οργή τους για το γεγονός ότι ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης κονομάει και από τα εγκαίνια, που όπως συνηθίζεται σε… εγκαίνια δεν πληρώνει κανείς στην πόρτα…

Στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ όχι μόνο πληρώνεις για να μπεις, αλλά οι οπαδοί του συλλόγου έχουν εξοργιστεί και με τη συμβολική τιμή των 21 ευρώ, αφού πολλοί αναφέρουν στα σχόλια πως το συμβολικό σημαίνει ένα μικρό ποσό του στιλ 1 ή μάξιμουμ 5 ευρώ.

Εκατοντάδες φίλαθλοι της ομάδας, ακόμη και αυτοί που έχουν προμηθευτεί ήδη τα πανάκριβα εισιτήρια διαρκείας, έχουν απηυδήσει με τον Μελισσανίδη και το γεγονός ότι σε κάθε ευκαιρία «τσεπώνει» χρήματα από τον κόσμο.

Πολλοί είναι εκείνοι που όπως θα δείτε και παρακάτω μιλούν για «ξεφτίλα» και «ντροπή», ενώ ειρωνικά αρκετοί αναφέρουν πως «συμβολικό ποσό είναι και τα 1924 ευρώ που ιδρύθηκε η ΑΕΚ».

Πολλά ακόμη εύστοχα και ειρωνικά σχόλια υπάρχουν από τους οπαδούς της Ένωσης, όπως «Ξέρουμε αν στις τουαλέτες έχουν κερματοδέκτη» ή «Τίγρη φάε μας όλα τα λεφτά μέχρι τέλους», ενώ υπάρχουν πολλά σχόλια «Τίγρη  γερά και πάρε μας τα λεφτά» αλλά και αναφορές από τον κόσμο για σβησμένα σχόλια

Δείτε μερικά από τα εκατοντάδες μηνύματα στα social media της ΑΕΚ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ