Άρης: Στο «κόλπο» για Μαντσίνι και η Κοπεγχάγη

Η ομάδα από τη Δανία ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού του Άρη και αναμένεται και αυτή να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του.

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και της Κοπεγχάγης. Η ομάδα της Δανίας ενδιαφέρεται και αυτή για την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού των κιτρινόμαυρων και θα καταθέσει, σύμφωνα με πληροφορίες, επίσημη πρόταση στην ΠΑΕ Άρης.

Η πρόταση της Κοπεγχάγης, βέβαια, θα αφορά την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή την επόμενη μεταγραφική περίοδο. Ο Άρης έχει στα χέρια του, όπως είναι γνωστό και πρόταση από ομάδα του Ντουμπάι για τον ποδοσφαιριστή, η οποία είναι πολύ υψηλή.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από τη Βαρκελώνη: Θέλει την επιστροφή του Μέσι η Μπαρτσελόνα!

Τα χρήματα, μάλιστα, τα οποία προσφέρει στον Μαντσίνι είναι τα τριπλάσια σε σχέση με τις ετήσιες αποδοχές του στον Άρη, καθώς αγγίζουν τα 1.000.000 ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, όχι μόνο βλέπει με θετικό μάτι τη μεταγραφή του, αλλά «πιέζει» κιόλας, σύμφωνα με πληροφορίες, προς αυτή την κατεύθυνση. Οι επόμενες μέρες ή και ώρες θα είναι κρίσιμες σε ότι αφορά την παραμονή του ή όχι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από