Άρης: Έρχεται ο  Ετέμπο

Άρης: Έρχεται ο Ετέμπο

Οι άνθρωποι του Άρη έχουν ήδη στα χέρια τους το δελτίο του Νιγηριανού μέσου, που περιμένει την έκδοση της βίζας του και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

Θέμα ημερών θα πρέπει να θεωρείται η άφιξη του Πίτερ Ετέμπο στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη. Ο διεθνής Νιγηριανός μέσος, που αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των κιτρινόμαυρων, βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τους ανθρώπους της ΠΑΕ.

Οι τελευταίοι κατέθεσαν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και έχουν, πλέον, στα χέρια τους το δελτίο του ποδοσφαιριστή. Ο παίκτης περιμένει και την έκδοση της βίζας του και αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: Φιλικό με Πανσερραϊκό για… νέους και Νάσμπεργκ

Ο Άλαν Πάρντιου περιμένει και αυτός με ανυπομονησία την έλευση του Ετέμπο, ενώ θέλει να διαπιστώσει και την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Το πιθανότερο, πάντως, είναι ότι για λίγες μέρες θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Ο Άγγλος τεχνικός ταξίδεψε και αυτός στην πατρίδα του, προκειμένου να τακτοποιήσει μια προσωπική του υπόθεση και αναμένεται αύριο (25/9) ή τη Δευτέρα να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ