Άρης: Θα ζητήσει εισιτήρια για τον Βόλο

Άρης: Θα ζητήσει εισιτήρια για τον Βόλο

Στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (27/9) για τα μέτρα τάξης του εκτός έδρας αγώνα (2/10) της 6ης αγωνιστικής η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ θα καταθέσει αίτημα για εισιτήρια, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των οπαδών της.

Τεράστιο είναι το ενδιαφέρον των οπαδών του Άρη για την εκτός έδρας αναμέτρηση (2/10) της ομάδας τους με τον Βόλο, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αυτός είναι και ο λόγος που η ΠΑΕ Άρης αποφάσισε να ζητήσει επίσημα εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Θα πρέπει να σημειωθεί οτι η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα θα γίνει στον Βόλο την Τρίτη (27/9). Εκεί θα παραβρεθούν εκπρόσωποι του Άρη που θα καταθέσουν σχετικό αίτημα, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες των οπαδών τους.

Οι γηπεδούχοι, άλλωστε, είχαν αναφέρει πριν απο λίγες μέρες πως είναι διατεθειμένοι να δώσουν εισιτήρια, αν ο Άρης τα ζητήσει επίσημα.

Ο ενθουσιασμός των οπαδών των κιτρίνομαυρων είναι μεγάλος μετά τις δύο σερί νίκες και θέλουν να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας και στο παιχνίδι με τον Βόλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ