ΠΑΟΚ: Εκτός ο Βιεϊρίνια για το φιλικό με τον Πανσερραϊκό

ΠΑΟΚ: Εκτός ο Βιεϊρίνια για το φιλικό με τον Πανσερραϊκό

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν θα είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το αυριανό φιλικό (25/9) κόντρα στον Πανσερραϊκό, συνεχίζοντας και σήμερα το ατομικό πρόγραμμα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και στη σημερινή (24/9) προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, με τον Πορτογάλο τα μένει εκτός αποστολής ενόψει του Κυριακάτικου (25.09, 17:00) φιλικού κόντρα στον Πανσερραϊκό στο γήπεδο της Τούμπας.

Επίσης ατομικά προπονήθηκε και ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ενώ απόντες οι Ντομινίκ Κοτάρσκι, Τιάγκο Ντάντας, Κωσταντίνος Κουλιεράκης , Αντρίγια Ζίφκοβιτς και Γιασμίν Κούρτιτς, καθώς έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Διαβάστε επίσης: Βραδιά για Εθνική και…Σάντος!

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ετοιμάζεται για το φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό την Κυριακή (25.09, 17:00), με το τεχνικό επιτελείο να δείχνει στους ποδοσφαιριστές όλα όσα θέλει να δει από αυτούς στο γήπεδο.

Η προπόνηση του Σαββάτου (24.09) ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του αγώνα κόντρα στην ομάδα των Σερρών, με διάφορες ασκήσεις, οικογενειακό διπλό και πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Γιάννης Μιχαηλίδης δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο και δεν θα είναι διαθέσιμοι για το επικείμενο παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ