Άρης: Στο «κόλπο» για Μαντσίνι και η Κοπεγχάγη

Άρης: Στο «κόλπο» για Μαντσίνι και η Κοπεγχάγη

Η ομάδα από τη Δανία ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού του Άρη και αναμένεται και αυτή να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του.

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και της Κοπεγχάγης. Η ομάδα της Δανίας ενδιαφέρεται και αυτή για την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού των κιτρινόμαυρων και θα καταθέσει, σύμφωνα με πληροφορίες, επίσημη πρόταση στην ΠΑΕ Άρης.

Η πρόταση της Κοπεγχάγης, βέβαια, θα αφορά την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή την επόμενη μεταγραφική περίοδο. Ο Άρης έχει στα χέρια του, όπως είναι γνωστό και πρόταση από ομάδα του Ντουμπάι για τον ποδοσφαιριστή, η οποία είναι πολύ υψηλή.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από τη Βαρκελώνη: Θέλει την επιστροφή του Μέσι η Μπαρτσελόνα!

Τα χρήματα, μάλιστα, τα οποία προσφέρει στον Μαντσίνι είναι τα τριπλάσια σε σχέση με τις ετήσιες αποδοχές του στον Άρη, καθώς αγγίζουν τα 1.000.000 ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, όχι μόνο βλέπει με θετικό μάτι τη μεταγραφή του, αλλά «πιέζει» κιόλας, σύμφωνα με πληροφορίες, προς αυτή την κατεύθυνση. Οι επόμενες μέρες ή και ώρες θα είναι κρίσιμες σε ότι αφορά την παραμονή του ή όχι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ