Ναταλία Δραγούμη: Πως έγινε ΑΕΚ και… παρουσίαστρια στα εγκαίνια του νέου γηπέδου (pics)

Ναταλία Δραγούμη: Πως έγινε ΑΕΚ και… παρουσίαστρια στα εγκαίνια του νέου γηπέδου (pics)

Έτσι εξηγείται πως η Ναταλία Δραγούμη έγινε η παρουσιάστρια των εγκαινίων της OPAP Arena...

Πολλοί μπορεί να παραξενεύτηκαν στο άκουσμα της είδησης πως η Ναταλία Δραγούμη θα παρουσιάσει (μαζί με τον Αντώνη Αντωνίου) τα εγκαίνια της «OPAP Arena», όμως υπάρχει εξήγηση. Και είχε δοθεί πριν 11 χρόνια, όταν η ηθοποιός μιλώντας σε αθλητική εφημερίδα αποκάλυψε πως και γιατί έγινε ΑΕΚ.

«Μη νομίζετε πως είμαι φανατική ΑΕΚτζού.Περισσότερο λόγω του άνδρα μου υποστηρίζω την συγκεκριμένη ομάδα. Εκείνος της τρέφει ιδιαίτερη αγάπη. Έχει διαρκείας, πηγαίνει συνέχεια στο γήπεδο και παρακολουθεί τα τεκταινόμενα. Μάλιστα παίρνει και τα παιδιά μαζί του και τα έχει κάνει φιλάθλους της ΑΕΚ. Δεν θα μπορούσα λοιπόν να μην την υποστηρίζω και εγώ», είχε πει χαρακτηριστικά σε δηλώσεις που παραχώρησε στην «Κιτρινόμαυρη Ώρα».

Διαβάστε επίσης: Ο ιδιοκτήτης του λιονταριού τα έβαλε με τον Μανωλά: «Καθυστέρησε έξι ώρες και μετά έφυγε» (vid)

Επιπλέον, για το αν έχει πάει στο γήπεδο, τότε η ίδια είχε δηλώσει: «Δύο φορές έχω πάει όλες κι όλες στη ζωή μου. Η πρώτη φορά ήταν πριν από πολλά-πολλά χρόνια σε έναν αγώνα Παναθηναϊκός-Εθνικός. Και πάλι για χάρη κάποιου άνδρα. Δεν ήταν και η καλύτερη εμπειρία. Η δεύτερη ήταν πέρσι, στην Τρίπολη για την αναμέτρηση του Αστέρα με την ΑΕΚ. Εκεί πέρασα όμορφα. Ήμουν μαζί με όλη μου την οικογένεια στα επίσημα του γηπέδου, ελέω των καλών μας σχέσεων με μέλη της διοίκησης του Αστέρα. Αισθανόμουν άνετα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ