Γκαρσία: «Τόσο στην ΑΕΚ όσο και στην Εθνική υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για εμένα»

Γκαρσία: «Τόσο στην ΑΕΚ όσο και στην Εθνική υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για εμένα»

Ο Λιβάι Γκαρσία μίλησε για τις μεγάλες προσδοκίες που υπάρχουν από εκείνον σε συλλογικό αλλά και διασυλλογικό επίπεδο.

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας του Τρίνινταντ και Τομπάγκο παραχώρησε ο Λιβάι Γκαρσία και αναφέρθηκε στο ρόλο που έχει στην ΑΕΚ και στην Εθνική του ομάδα. Ο άσος της Ένωσης τόνισε μεταξύ άλλων ότι υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες από εκείνον και πως προσπαθεί να δίνει το 120% όταν αγωνίζεται.

«Τόσο στην ΑΕΚ όσο και στη Εθνική υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για εμένα. Περιμένουν να αποδώσω καλά κάθε φορά που μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο. Στην ΑΕΚ όμως έχω μεγαλύτερη στήριξη τόσο στην επίθεση όσο και στο αμυντικό κομμάτι. Στην ΑΕΚ κάνω λιγότερη βαθιά άμυνα ενώ στην Εθνική πρέπει να κάνω περισσότερη. Όμως δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά στους ρόλους που έχω στις δύο ομάδες», ανέφερε αρχικά ο Λιβάι.

Διαβάστε επίσης: Νέα ανατροπή και πρόκριση στα προημιτελικά για τη Σάκκαρη (2-1)

Όσο για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει είπε: «Προσπαθώ να προσέχω το σώμα μου, το προσέχω 100% ξέροντας ότι πρέπει να μπω και να δώσω το 120%. Κάποιες φορές όμως είναι δύσκολο. Ήρθα από την Αθήνα όπου η θερμοκρασία ήταν χαμηλότερη και το οξυγόνο ψηλότερα. Προσπαθώ όμως να μένω υγιής να καθαρίζω το μυαλό μου και να δίνω το καλύτερο μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ