17χρονος παίκτης του Παναθηναϊκού στους 60 κορυφαίους νέους του πλανήτη (Pic)

17χρονος παίκτης του Παναθηναϊκού στους 60 κορυφαίους νέους του πλανήτη (Pic)

Σημαντική διάκριση για τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού!

Μια σημαντική διάκριση έλαβε ο Δημήτρης Καλοσκάμης του Παναθηναϊκού Κ19, καθώς επιλέχτηκε στη λίστα του «Guardian με τα 60 μεγαλύτερα ταλέντα του πλανήτη.

Συγκεκριμένα, η βρετανική εφημερίδα συμπεριέλαβε τον Καλοσκάμη στους 60 κορυφαίους νέους του πλανήτη που είναι γεννημένοι το 2005.

Ο νεαρός επιθετικός χαφ των πρασίνων είναι στην ακαδημία από το 2016 και θεωρείται ένα από τα νέα μεγάλα πρότζεκτ της ομάδας, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την επιλογή του «Guardian» να τον συμπεριλάβει σε αυτή τη λίστα.

Διαβάστε επίσης: Επικοινώνησε με Μελισσανίδη ο Αλαφούζος – Θέλει να πάει στα εγκαίνια της «Opap Arena»

«Ένας μικροσκοπικός, ταχύς οργανωτής, ο οποίος παίζει και με τα δύο πόδια σε τέτοιο σημείο που δεν γνωρίζει ποιο να χρησιμοποιήσει για τα εξαιρετικά στημένα του. Μεγαλώνοντας στις Σπέτσες, συνήθιζε να ταξιδεύει κάθε Σαββατοκύριακο για να αγωνιστεί στις ακαδημίες της Άρσεναλ στην Αθήνα. Εκεί έγινε αντιληπτός από αρκετούς μεγάλους συλλόγους και το 2017 υπέγραψε στον Παναθηναϊκό. Αρχηγός στην Κ15, μεταπήδησε απευθείας στην Κ19 ως 16χρονος.

Ο Καλοσκάμης μπορεί να αγωνιστεί ως κεντρικός μέσος ή και στις πτέρυγες. Αναπόσπαστο μέλος της Εθνικής Κ17, υπέγραψε πέρυσι το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο και ήδη έχει κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα», αναφέρεται στο σχετικό αφιέρωμα για τα ταλέντα γεννημένα το 2005 από την κορυφαία αγγλική εφημερίδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ